Review: Essence ‘Breaking Dawn pt. 2′ pigments #02 en #04

JA, IK HEB DE ANDERE TWEE PIGMENTEN OOK!! THERE IS A GOD!!! Ik was écht bang dat ze uitverkocht zouden zijn. Ik had namelijk vorige week alleen #01 en #03 meegenomen (klik hier voor de review), de andere twee kleuren leken me een beetje ‘meh’. MAN, wat had ik het toch weer fout. Na het zien van de swatches op andere beautyblogs móest ik wel terug naar de Kruidvat om ze te halen. Gelukkig hebben we twee Kruidvat filialen in de stad, want Kruidvat #1 had alleen pigment #02 nog! Toen op naar Kruidvat #2 en gelukkiggg, zij hadden pigment #04. Ik had van beide de laatste nog! Wat een geluk! PFFFFFFF, alle vier in m’n bezit nu. Ik ben weer gelukkig.

Kijk je mee naar hoe mooi ze zijn?

#02 Alice Had a Vision – Again is het juweeltje van alle vier, vind ik. Paars met enorm veel gekleurde shimmers! In dit potje zit 2 gram aan oogschaduw, iets waar je dus heel lang mee doet. Dat is het fijne aan pigment oogschaduw: omdat het puur pigment is, is het hartstikke gepigmenteerd (ORLY?!) en heb je er dus weinig van nodig. #04 Edward’s Love (3,4 gram) kan beter vernoemd worden naar Evelien’s Love, want ik ben echt verliefd op dit kleurtje. Het is zwarte pigmentpoeder met daarin allerlei gekleurde glitters – glitters ja, #02 heeft shimmers. Glitters zijn grover dan shimmers, glitters voel je ook met je vinger. Deze lijkt qua structuur op #03 A Piece Of Forever, je móet hier echt een oogschaduwbasis onder gebruiken, anders vallen de glitters van je oogleden af en dat moeten we niet natuurlijk.


#02 Alice Had a Vision – Again en #04 Edward’s Love


#04 Edward’s Love mét oogschaduwbasis eronder

Ik heb in de andere review al verteld hoe het pigment beviel, dus ik zal jullie niet ophouden met wéér een verhaal over hoe geweldig fijn en mooi deze pigmentjes zijn. Gewoon, even in het kort een samenvatting: mooie kleuren, 100% pigment, en nou ja KIJK GEWOON HOE MOOI! Jammer is wel dat je oogschaduwbasis eronder móet gebruiken, maar als je dat sowieso al gebruikte, is dat ook geen nadeel. De fall-out is ook een nadeeltje. Verder zijn deze potjes heel fijn geprijsd, en de kleuren zitten niet standaard in het assortiment van Essence. Mocht je ze dus willen scoren, wees er dan heel snel bij!

Ik heb nog even een look gemaakt met #02 en #04, sorry voor de onduidelijke foto’s, camera en ik hadden ruzie vandaag. Camera won.

Informatie
Prijs: € 2,59 per stuk
Inhoud: #02 bevat 2 gram en #04 bevat 3,4 gram.
Verkrijgbaar: Kruidvat
Pluspunten: Super pigmentatie, leuke & handige potjes, mooie kleuren, budgetproof.
Minpunten: Niet iedereen vindt pigment oogschaduw fijn werken. Meer fall-out.
Belangrijk om te weten: #02 bevat carmine

Hebben jullie deze gescoord, of laten jullie ze liggen? Tell me why!

13 REACTIES

  1. Ik heb drie van de vier pigmenten, alleen Edward's Love heb ik laten liggen. Ik hou niet zo van die losse glitter in een pigment (dat gaat bij mij overal zitten behalve op de plek waar ik het wil).

  2. Ik heb ze ook alle vier gekocht. En de kleuren zijn echt amazing. Ik heb ze één keer gebruikt en toen gingen ze creasen als een gek, incl. een oogschaduwbasis. Maar ik wil ze zeker nog een kans geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in