Review: Essence Colour & Go #50 Irreplaceable

Mag ik even voorstellen? Essence #50 Irreplaceable, mijn favoriete nagellakje. Jep, als ik even niet weet welke nagellak ik op moet (en geloof me, met bijna 200 nagellakjes komt dat best vaak voor, iets met een bos en bomen..) dan doe ik deze op. Laatste hoorde ik tot m’n grote schrik dat dit kleurtje uit het assortiment gaat! NOOOOOO! Vandaar nog even snel een review, want momenteel liggen ze nog in de schappen met 50% korting. Dat is 65 cent! Voor dit mooie kleurtje! Inderdaad, geen geld.

Klik verder voor de rest van de review!


Achterkant flesje


Kwastje

Uiterlijk
Dit kleurtje maakt deel uit van de Colour & Go lijn van Essence. Leuke, relatief kleine potjes met matching dop. Altijd handig.

Kleur
De kleur is zó mooi, namelijk zandkleurig/beige met gouden shimmers! Het is een perfect kleurtje voor elke gelegenheid, De gouden shimmers schitteren mooi in het licht, wat een leuk effect geeft.


Twee laagjes

Swatches / Hoe is de dekking?
Dit kleurtje komt het mooiste uit met twee lagen. Bij de eerste laag is de kleur nog iets te doorzichtig, dus twee lagen is precies goed.

Droogt de nagellak snel?
Ja! Maar alle nagellak van de Colour & Go lijn van Essence drogen lekker snel. Ik gok zo’n minuutje voordat het meerendeel droog is, daarna zal het een half uurtje duren voordat de nagellak krasvrij is.

Hoe lang blijft de nagellak zitten?
Nou, nog best wel lang! Zeker een paar dagen voordat hij gaat chippen en loslaten. En bovendien, na drie dagen heb ik toch genoeg van m’n nagellak, en doe ik een nieuwe op. ;)

Conclusie
Echt een gorgeous kleurtje! Hij lakt fijn, droogt snel en heeft een budgetvriendelijk prijsje. Kortom, een lakje wat absoluut niet mag ontbreken in je stash. En zoals de naam al aangeeft, dit kleurtje is inderdaad irreplaceable.. Ik heb in ieder geval een aantal back-up’s gehaald, mocht dit kleurtje niet meer terugkomen in het assortiment.

Informatie
Prijs: € 1,29 € 0,65
Inhoud: 5 ml
Verkrijgbaar: Kruidvat
Pluspunten: Droogt snel, heeft twee lagen nodig, goedkoop.
Minpunten: Hij gaat uit het assortiment! :(
Belangrijk om te weten:

Wat vinden jullie van dit kleurtje?

P.S.: Is dit lakje niet meer beschikbaar bij jou Kruidvat, maar wil je ‘m toch graag hebben? Binnenkort komt er een winactie aan, met onder andere in dit lakje erin!

17 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in