Review: Essence Hello Autumn ♥ eyeshadow palette

Lang geleden dat ik een eyeshadow palette kocht! Ik draag niet zoveel make-up meer, en al helemaal geen oogschaduw meer. Zonde eigenlijk! Omdat ik vrij veel oogschaduw heb liggen, heb ik ook besloten om niks meer bij te kopen. Totdat ik dit palette zag liggen! Lekker herfstig, met een paar mooie groentinten erin, waarvan ik niet zeker was of ik die in mijn stash had. Meenemen dus!

Klik verder voor de review, swatches & een look met dit palette.

Dit palette is afkomstig uit de Hello Autumn limited edition van Essence. Dit palette heeft de naam “02 keep calm & go for a walk”. Het andere palette, “01 walk in the park”, bestaat uit zes nude tinten. Daar heb ik al genoeg van, dus ik nam vanzelfsprekend alleen 02 mee!

Het palette bevat 6 kleuren – lichtbeige, beige, koper, middengroen, legergroen, en zwart met een gouden shimmer. Ook zit er een dubbelzijdige sponsapplicator in. Alle zes de kleurtjes hebben een kleine shimmer erin. De vierde kleur van links, die middengroene, pakt heel mooi uit met die shimmers erin. Hij krijgt een mooie gouden glans hierdoor! Ook de donkergroene vind ik erg mooi met de shimmers erin.

Op de achterkant van het palette vind je wat meer informatie, en ook een tip over hoe je de kleuren kunt gebruiken. De aangegeven look is erg mooi, met het donkergroen aan de buitenkant, maar je kunt natuurlijk alle kanten op met dit palette!


Eén veeg, droog/geen oogschaduwbasis

De pigmentatie is redelijk. De twee lichte kleuren zijn erg zacht en lichtpoederig van structuur, daardoor geven ze veel kleur af. De koperen kleur heeft ook een vrij goede pigmentatie, zeker als je je vinger/oogschaduwkwast een klein beetje nat maakt alvorens het aanbrengen. De twee groene, en de zwarte kleur, komen het beste uit als je oogschaduwbasis eronder aanbrengt.

Dit is een palette waar je veel kanten mee op kunt. Je kunt gaan voor een donkere look, maar ook een wat lichtere look. Ik vind het fijn dat er niet alleen maar bruintinten inzitten, zoals 01 dat wel heeft. Dit palette heeft toch iets meer variatie! Wees er trouwens snel bij als je dit palette wilt, de Hello Autumn collectie ligt nog eventjes in de winkel!

Heb jij iets gekocht van de Hello Autumn lijn?

17 REACTIES

  1. Er waren inderdaad twee paletten in deze collectie en ik ben voor de andere gegaan, omdat ik niet zo’n fan ben van donker groen. Toch lijkt hij mij alsnog erg mooi. Ik heb zelf dus een palette, de multi colour face powder en de elastiekjes (serieus, die zijn fantastisch!) gescoord. xxx Lucinda

  2. Tja, ik heb deze ook gekocht, maar vind hem niet zo goed. De pigmentatie vind ik erg tegenvallen, vooral die van de groene kleuren en daar had ik hem juist voor gekocht. Maar voor een neutrale, daagse look is het prima geschikt!

  3. Ziet eruit als een heel fijn palet waarmee je alle kanten op kan! Ik heb nog niets gekocht van de Hello Autumn lijn, al vind ik de producten wel superleuk eruit zien!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in