Review: Essence Holografic Eyeliners

Een holografische eyeliner, dat klinkt als het make-up product van de eeuw! Toch zul je onderhand wel gelezen hebben dat de Meet Me @ Holografics.com Duochrome.com lijn van Essence allesbehalve holografisch is. Ik had nog niets van deze limited edition, maar vorige week in de Kruidvat was het zover: EINDELIJK! Ze hebben ook hier de “Meet Me @ Holografics.com” lijn! Veel producten waren er al niet meer, dus ik besloot om in ieder geval deze twee eyeliners mee te nemen.

Ik nam ze mee in de kleuren 01 Blue Ray en 02 Prism@tic White. De potjes eyeliners zien er leuk uit, met hun lange zilveren huls en bolle vorm. In elk potje zit 4ml product, en ze zijn 6 maanden houdbaar.

Dit is 01 Blue Ray, een donkerblauwe shimmery eyeliner die neight naar paars. Erg mooi, maar allesbehalve holografisch. Als je de dop eraf draait heb je een centimeter lang dun kwastje.

Ondanks dat deze niet holografisch is, vind ik hem wel erg mooi! Veel kleine minuscule shimmers zorgen voor een mooi, betoverend effect.

M’n eerste idee was: wat brengen ze vervelend aan! Ik merkte het bij de swatches al. Het is lastig uit te leggen, maar op het dunne kwastje zit dus eyeliner. En als je het aanbrengt op de huid, duwt het kwastje de eyeliner naar de zijkanten, waardoor je aan de zijkanten overtollige eyeliner krijgt. Je ziet het bij de swatches bij het dunne lijntje al. Op de onderste ‘oog-look’ foto zie je het goed, op sommige plekken is de eyeliner dunner aangebracht dan op andere plekken. Wellicht is het een kwestie van oefenen, de volgende dag ging het al een stuk makkelijker, maar het blijven geen fijne kwastjes, vind ik.

Ook een minpunt: ze prikken bij het aanbrengen. Vooral in m’n buitenste ooghoeken, waar het een beetje vochtig was. En dat deed best zeer!

Nu is het tijd om 02 Prism@tic White te swatchen, en je raadt het al.. deze is wit. Niet simpel wit, maar met een parelmoer glans en veel subtiele shimmers erin. En ondanks dat deze ook niet holografisch is, vind ik deze wederom érg mooi!

Nou wil ik mezelf niet als ‘expert op het gebied van eyeliner aanbrengen’ beschouwen, maar ik heb er toch redelijk veel ervaring mee. Maar deze leek nog lastiger aan te brengen dan de blauwe! Misschien door de kleur? Het lukte me in ieder geval niet om deze mooi en gelijkmatig aan te brengen. Jammer!

Conclusie, het zijn mooie eyeliners. Ze zijn niet holografisch, maar alsnog erg mooi. Het aanbrengen is echter een grote minpunt. Soms zit er teveel op het kwastje, soms weer te weinig, waardoor je de net-aangebrachte-streep-eyeliner weer vervaagt. Het is dat ze een mooi kleurtje hebben, anders gingen ze bij mij de prullenbak in!

Deze Essence “Meet Me @ Holografics.com” eyeliners kosten € 2,29 per stuk en zijn nog een bepaalde tijd verkrijgbaar bij Kruidvat.

Welke kleur vinden jullie het mooiste?

13 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in