Review: Essence Sun Club 02 Long Beach

In dit vorige artikel konden jullie al de review lezen van de andere kleurencombinatie van dit palette, namelijk 01 South Beach. Toen ik laatst in de Kruidvat stond zag ik ook deze andere kleurencombinatie liggen: 02 Long Beach. Ik vond deze iets meer geschiktere kleuren hebben voor mij, namelijk acht mooie diverse bruintinten. Ik was erg benieuwd naar palette ook.. dus ik nam ‘m mee en reviewde hem voor jullie.

Benieuwd? Lees dan snel verder!

Oja, als eerste, excuses (wederom) dat ook bij dit palette de oogschaduw al ‘aangeraakt’ is – ik had foto’s gemaakt zonder geheugenkaartje in m’n camera. Dus toen ik opnieuw de foto’s ging maken (mét geheugenkaartje) was het palette al aangeraakt :(

De 8 kleuren oogschaduw zitten in een stevig, plastic palette dat goed af te sluiten is. Op de achterkant staat wat informatie over de ‘ingredienten’ en er zit in totaal aan 7,5g oogschaduws in. Ik vind het 8 mooie kleuren, die goed met elkaar te combineren zijn. Er zitten wat donkere kleuren in en wat lichtere kleuren, zoals oudroze en beige, deze zou je kunnen gebruiken als highlighters. :smile:

Swatches

De volgende swatches zijn gemaakt op een droge hand (zonder oogschaduwbasis) en met twee vegen.

En dat is nog best wel goede pigmentatie, nietwaar? De twee kleuren rechts, de lichtere kleuren, zijn wat minder, maar de donkere kleuren zijn absoluut niet verkeerd.

En dan nu swatches met als basis Essence ‘You Rock!’ eyeshadow base.

Mooie pigmentatie zo! De kleuren komen mooi uit. Ook mooi is dat alle kleuren oogschaduws shimmer hebben, op de bruinste na, die is gewoon mat. De oogschaduws smeren heel fijn uit, vooral als je ze nat aanbrengt. Een zeer degelijk palette voor de prijs van € 2,99.

Mocht je dus op zoek zijn naar een palette met mooie bruintinten en prima pigmentatie, dan raad ik je deze zeker weten aan ^o^

Wat vinden jullie van de kwaliteit/prijs verhouding bij dit palette?

[five-star-rating]

10 REACTIES

  1. Bedankt voor je berichtjes op m'n blog! Ik ga je zeker volgen!
    En wow, wat een mooie pigmentatie. Helaas is deze collectie nog niet te vinden in de Kruidvat bij mij in de stad. Ook in Utrecht niet, voor zover ik weet…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in