Review: Essence “Vampire’s Love” lipstains

Van de week konden jullie al de review lezen van het oogschaduw paletje uit de Vampire’s Love collectie van Essence. Jullie lazen al dat ik er erg enthousiast over was, mede dankzij de stoere kleuren en ook het stoere uiterlijk van het palette. Vandaag heb ik nog twee dingen uit de collectie voor jullie, namelijk de lipstains! Ik nam ze mee in beide kleuren: 01 Bloody Mary en 02 True Love. Kijken jullie mee naar de foto’s en de review?


Deze tubetjes lipstain bevatten 8,5 ml inhoud en zijn 6 maanden houdbaar. 01 Bloody Mary is een paars lipstain, en 02 True Love is een bloedrode kleur. Hoe toepasselijk..

Je zou trouwens denken dat het een tube lipgloss is, maar niets is minder waar. Op het moment dat je de dop eraf draait, komt er een sponsapplicator uit! En niet alleen dat, ook een mysterieuze, zoete geur komt er uit de tube.. hmmm!


01 Bloody Mary


02 True Love


01 Bloody Mary


02 True Love

“Lipstain for a long lasting and intense colour effect. Stains the lipskin!”

Nou, stainen doet hij inderdaad. Van pigmentatie kun je bij lipstains echter niet spreken, wel van kleur. En my oh my, wát een kleur komt eraf! Van de kleine beschrijving achterop is zeker geen woord gelogen.


Swatches 01 Bloody Mary


Swatches 02 True Love


Lipstains testen op je pols? Niet zo’n goed idee.

Zoals je ziet, kleurt de lipstain enorm. Voor m’n pols minder leuk nieuws, maar voor je lippen des te beter nieuws! Want een lipstain hoort gewoon goed te kleuren, en dat doen deze. :smile: Applaus voor Essence.

Verder zijn de lipstains erg fijn om aan te brengen, met de sponsapplicator. Een viltstift-punt had wellicht beter geweest, omdat je daar wat preciezer mee kunt stiften. En dat is met donkere, felle kleuren zoals deze wel belangrijk, aangezien het gewoon not done is als je rode of paarse lipstain naast je lippen hebt. Afijn, de sponsapplicator will do.

De lipstain trekt snel in op je lippen, en is snel droog. Er komt een subtiel, zoet geurtje vanaf en dat vind ik persoonlijk erg fijn. Onbewust grijp ik toch wat sneller naar een geurende lipstick of lipstain dan een geurloze. :3 Tijd om de lipstains te testen op de lippen!


Naakte lippen


Aanbrengen..


01 Bloody Mary


02 True Love

Een foutje van mij – het lichtinval. Bij de paarse lipstain zie je dat m’n huid een stuk lichter is dan bij de rode lipstain. Echter maakt dit voor de kleur niets uit. De sponsapplicator is zacht en fijn om aan te brengen, maar niet precies. Hierdoor moet je goed opletten dat je niet buiten je lippen kleurt!

Verder blijven de lipstains erg goed en lang zitten, dat verbaast me! :shut: Ze blijven zelfs zo goed zitten, dat je ‘m er haast af krijgt. Ik kan je deze lipstains aanraden als je van deze kleuren houdt – ik houd er zelf niet erg van, alhoewel ik de rode erg mooi vind.


Full face, lekker onnozele look :err: – met 02 True Love


Full face – met 02 True Love weer

De lipstains kosten € 1,99 bij Kruidvat en zijn tijdelijk verkrijgbaar.

Wat vinden jullie van deze kleurtjes?

20 REACTIES

  1. Krijg haast flashbacks van onze 'gothic periode' Eef.. Maar het zijn mooie kleuren vooral de paarse, al zou ik ze nooit dragen. Mij een beetje té.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in