Gisteren de foundation, vandaag de lipgloss! Deze twee producten zorgen voor een perfecte basislook. En nog hartstikke budgetproof ook! Ik laat jullie vandaag deze Etos lipgloss zien. Ben je benieuwd hoe de lipgloss bevalt, lees dan verder!

Klik verder voor de rest van de review.

Verpakking
Helaas moet ik óók bij dit product van Etos (net als de foundation gisteren) met een minpunt beginnen.. wederom de verpakking. Het uiterlijk is nog niet eens zo verkeerd, gewoon lekker basic, het is meer het doseertuitje wat me tegenstaat. Als je de dop eraf draait, heb je een schuin afgesneden aanbreng-gedeelte. Als je dan een beetje in de tube knijpt, komt er lipgloss uit. Dit soort dingen werken dus nooit voor mij, ik kan er niet mee overweg. Ik knijp altijd te hard, waardoor er zo’n grote dot lipgloss op m’n lip zit en ik het haastig probeer te verdelen met beide lippen, waardoor ik eruit zie alsof ik 13 pilletjes XTC heb geslikt. Behalve dat, vind ik het ook een nadeel dat het tuitje altijd meteen onder de lipgloss zit.

De lipgloss bevat verder 10 ml lipgloss. Er is vitamine E aan toegevoegd, wat zorgt voor gehydrateerde en zachte lippen. De lipgloss heeft een handig meeneemformaat, waardoor je hem zo in je tas kunt gooien voor onderweg.

Kleur
Ik heb de kleur 05 ontvangen, en dat is een zeer donkerroze lipgloss. Hij bevat heel veel kleine roze shimmertjes, ik ben benieuwd hoe dit uitpakt op de lippen! Hij ziet er in de tube erg gekleurd uit, maar uit ervaring weet ik dat ze vaak vrijwel transparant uitpakken. Al met al een kleur die iedereen kan hebben, en zowel in de zomer als in de winter.

Pigmentatie
Ik dacht het al, de lipgloss pakt vrij transparent uit op mijn lippen. Ik zeg er specifiek mijn lippen bij, want ik heb van mijzelf al erg rode lippen. Hij maakt ze iets roder, geeft ze behoorlijk wat glans en de shimmers zien er ook nog eens leuk uit. Een maaltijd overleeft hij trouwens niet, tenzij je het beperkt tot één glas drinken. Hij plakt een beetje. Ik heb lipglosses gehad die veel erger plakte, maar ik heb ze ook zeker gehad die minder plakte.

Conclusie
Your typical lipgloss. Simpele verpakking, leuke kleur, doet wat hij moet doen. Dit product én de foundation van gisteren, vormen samen twee perfecte basisproducten. Handig voor als je weinig tijd hebt ’s ochtends! Bovendien is hij ook nog eens zéér budgetproof. :)

Informatie
Prijs: € 2,49
Inhoud: 10 ml
Verkrijgbaar: Etos
Pluspunten: Budgetproof, verkrijgbaarheid, bevat vitamine E, laat je lippen flink glanzen.
Minpunten: Onhandige verpakking, blijft niet heel goed of lang zitten, plakt een beetje.
Belangrijk om te weten: De lipgloss is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: transparant, zacht roze, zalm, donker roze en rood.

11 REACTIES

  1. Jammer dat de lipgloss een beetje plakt en de verpakking wat onhandig is.
    Vind de kleur wel erg mooi. Maar ik vermoed dat je bij mij ook niet veel er van zal zien. Mijn lippen zijn ook al best rood van zichzelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here