Review: Etos Nailart Kit

Nu m’n nagels minder afbreken (laat ik het afkloppen :sweat: ), koop ik ook weer meer nagellak. Op diverse blogs had ik een review gelezen van deze nailart kitjes, en ik vond ze zó mooi! Vooral die holografische sterretjes, wauw. Maar niet alleen de sterretjes, ook de andere drie potjes gevuld met glitter zijn om te kwijlen. Vandaag review ik deze kit voor jullie, lezen jullie mee?

De nailart kit bestaat uit vier potjes, waarvan drie met glitter en één met kleine sterretjes. De glitters zijn er in paars, zilver en blauw. De sterretjes zijn wit met holografische glans. Ze zitten in kleine, doorzichtige potjes met draaidekseltje. Op de achterkant van de verpakking staat de gebruiksaanwijzing, handig! De potjes met glitters bevatten 3 gram, de sterretjes zijn 2 gram. Ik snap alleen de houdbaarheidsdatum niet (24 maanden).. :lol:


Ik heb als basis nagellak een lila kleurtje van Trind aangebracht. Eerst één laag, toen de potjes klaar gezet, en toen begon ik de nagel van m’n wijsvinger van een tweede laag te voorzien. Terwijl de nagellak nog nat is, stop je je nagel in het potje met glitters. Zo kun je vinger voor vinger werken. De sterretjes kun je over je nagel heen sprenkelen, of je vinger in je potje dippen (dan zit het alleen wel erg rommelig) of je kunt de sterretjes met een (saté)prikker aanbrengen voor een nauwkeuriger resultaat. De overige glitters kun je makkelijk na het dippen van je vinger afblazen.

De inhoud van de potjes zijn makkelijk aan te brengen, er blijft geen nagellak achter in het potje (waar ik wel bang voor was). Er zit ook genoeg in de potjes om een hoop aantal keren je nagels te versieren. De glitters blijven nog best lang op je nagels zitten, zeker met een topcoat eroverheen! Mijn glitters en sterretjes zaten na ruim een dag nog perfect op m’n nagels. De nagels die ik zónder topcoat had behandeld, kregen sneller chips bij het uiteinde van m’n nagels, maar ook pas na ruim een dag.

Tip: als je er een blanke nagellak of een matte topcoat overheen doet, krijg je een “sand” effect! (Zoals die nagellakjes van O.P.I. Liquid Sand)

Ik ben zo blij met dit nailart kitje! :heart: De glitters zijn ideaal om flink uit te pakken met Kerst, of om alleen op je ringvingernagel te doen als “accent”. De sterretjes kun je weinig of veel gebruiken, met diverse kleuren nagellak eronder. Genoeg keuze dus!

Informatie
Prijs: € 3,99
Inhoud: 11 gram (glitters 3 gram per potje, sterretjes 2 gram)
Verkrijgbaar: Etos
Pluspunten: Veel inhoud, blijven goed zitten, budgetproof, handig in gebruik.
Minpunten: Potjes lekken een beetje glitters bij het openen.
Belangrijk om te weten:

Wat vinden jullie van het effect? Welke kleur vinden jullie het mooiste?

16 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in