Review: Etos wimperserum (+ Revitalash update)

make up
SONY DSC

Nadat ik het artikel over Revitalash online had gezet, wilde iedereen weten of er een budgetproof alternatief was. Ik vertelde in dat artikel al dat ik de wimperserum van Etos aan het testen was. Inmiddels zijn we ruim 2 maanden verder, en heb ik Etos wimperserum nu vanaf begin April getest. Ik was erg benieuwd of deze een goede vervanger zou zijn voor Revitalash, aangezien deze maar €5,99 kost en Revitalash €74,95.

Dit effect kreeg ik met Revitalash:


Links: mijn ‘originele’ wimpers, rechts: mijn wimpers na 2,5 maand Revitalash

Hierboven zie je m’n eigen wimpers aan de linkerkant. Rechts zie je m’n wimpers na het gebruik van Revitalash, met deze lengte begon ik dus ook aan de wimperserum van Etos! Als het wimperserum van Etos dus zou werken, zou ik m’n lange wimpers behouden, want dat is het effect wat Etos wimperserum belooft.


Na ruim 2 maanden Etos wimperserum gebruiken


Na ruim 2 maanden Etos wimperserum gebruiken

Zoals je ziet, heb ik m’n lange Revitalash-wimpers niet behouden dankzij het wimperserum van Etos. Hij doet niks voor m’n wimpers, ze vallen gewoon uit zoals ze ook gedaan zouden hebben als ik géén wimperserum had gebruikt.

Ik had gehoopt dat ik van Etos wimperserum m’n lange wimpers zou behouden, maar dit is helaas niet het geval. Ik moet zeggen dat je trouwens heel erg lang met het wimperserum doet, na ruim 2 maanden is er nog maar een beetje uit! En dan ben ik niet zuinig geweest. Als houdbaarheidsdatum staat er 6 maanden op, maar je red het gewoon niet om hem op te maken voor die tijd. Bovendien vond ik hem af en toe een beetje branden op de huid, vooral als ik hem bij m’n onderste wimpers aanbracht, de vloeistof liep dan een beetje uit en dat prikte behoorlijk op die dunne huid onder m’n oog.

Revitalash update
Drie maanden na Revitalash heb ik dus m’n kortere wimpers weer terug. Ik dacht eerst dat je wimpers er vijf maanden over deden om zich te vervangen, maar dit is dus toch drie. Enkele wimpers steken nog uit, de rest is allemaal weer ‘kort’. Ik mis m’n lange wimpers wel heel erg, haha.. maar mascara aanbrengen gaat wel weer stukken makkelijker!

Willen jullie dat ik een ander wimperserum ga testen de komende 2-3 maanden? Ik weet dat GOSH er eentje in het assortiment heeft, maar ook bestaat er X-Lash, deze komt iets meer in de buurt van Revitalash qua samenstelling (en prijs). Let me know!

40 REACTIES

 1. Oriflame heeft er ook eentje.
  Ben wel nieuwsgierig of er een budgetter is die ook echt werkt. Ik hou je blog dan ook goed in de gaten en hoop dat je het aan durft andere merken te proberen.

 2. ik vind je wimpers sowieso niet echt kort hoor <3 maar ze waren echt mega met Revitalash lol jammer dat het Etos serum niets doet x_x was eigenlijk ook too good to be true

 3. Wat jammer om te zien zeg. Ik meende wel dat mijn wimpers er dikker van werden, maar dat kan ook verbeelding zijn. Ik gebruik nu voor mijn onderste wimpers revitalash en soms ook op mijn bovenste. Zo blijven ze toch een beetje gezond.

 4. Wat zonde dat je wimpers weer kort zijn en het serum van Etos niks voor je wimpers heeft gedaan… Bummer! Snap dat je je lange wimpers terug wilt!

 5. Argh, wat een teleurstelling! Ik ben bang dat ik dus toch een flinke duit uit moet gaan geven om mooie lange wimpers te krijgen…

 6. He, wat balen! Ik had zo gehoopt dat Etos een goede budget variant zou zijn…. Ik ben dus nog steeds erg benieuwd naar een betaalbaardere vervanger van RevitaLash

 7. Hoi, vandaag een Groupon aanbieding gekregen van een serum Lash P7 genaamd.
  Ik heb maanden castor olie op mijn wimpers aangebracht zonder enig resultaat.. ik heb bijna geen wimpers.. dus ik zou heel graag iets willen dat werkt.. maar het moet natuurlijk ook betaalbaar zijn.
  Maar goed. Zou je deze willen uitproberen?
  Lash P7 op de site Luxury for Everyone.

 8. ja revitalash werkt wel goed !
  Helaas heb ik nu wel een soort zenuwe tik aan mijn linker oog sinds ik 14 weken revitalash gebruik.
  Deze zenuwe tik heb in nu al ruim zes weken .
  Ook ontdekte ik een haar die recht uit mijn ooghoek richting mijn neus groeide.
  het veroorzaakt bij mij dus haar op ongewenste plekken !
  zoals jullie begrijpen ,ben ik gestopt met revitalash en gebruik nu het Gosh serum + grow mascara.
  heb nog niet het idee dat het hetzelfde effect heeft als revit.lash , maar het iriteerd wel minder !

 9. Serum van de etos werkt super! kost 5,99 en is bedoeld voor de bovenste wimpers. gewoon nachts tegen de wimpers aanzet alsof je een eye line zet. en smorgens. droogt snel en prikt niet.

  • Goh, wat vreemd dat het bij de een wel werkt en bij de ander niet.
   Aan wat zou het dan liggen?
   Ik ga het denk ook maar uitproberen, het serum van Etos. Hoop dat het bij mij ook werkt.

 10. Goedemorgen, ik heb niet alle reacties doorgelezen…..maar ik heb na Revitalash, Careprost gebruikt en behaalde net zulke goede resultaten. Heeft iemand ook zo’n ervaring met Careprost. Deze kost voor 3 ml 18 euro.

 11. Inderdaad die van het Kruidvat moet goed zijn … is ook moeilijk om te pakken te krijgen ..steeds uitverkocht! Vandaag bij Etos Magic Long Eyelash active serum gekocht van L’Ambre. Van 29,95 voor 9 99 …is deze week in de aanbieding. Ga ik proberen!

 12. Hoi ik heb laatst wimperserum bij etos gehaald 10 euro
  Heb geprobeerd nou bij mij werkt het perfect
  Ik heb plekken waar geen wimpers zijn maar ja hoor
  Ze komen terug heb nu kleine haartjes en mijn wimpers zijn blijvend lang
  Die van kruidvat heb ik ook geprobeerd
  Niet tevreden over product van kruidvat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in