Review: Etude House Panda Hand Cream

Ik ben een sucker voor alles wat schattig is. Zo ook deze panda handcrème, die ik tegenkwam op eBay. Hij is van het schattige merk Etude House en is er in vier varianten – ik koos voor de *Missing U Panda Story* versie. Hij ruikt naar perzikken, altijd goed! Weten hoe hij verder bevalt? Lees dan verder.

Deze lieve panda bevat 30 ml handcrème, en wordt geleverd in een (award-winning) verpakt doosje. De verpakking is 100% gerecycled en de inkt is soy ink – een groene en vriendelijke manier van printen. De opdruk is leuk, fijn als merken hier extra aandacht aan besteden! Maar dat zit bij Etude House helemaal goed. Ik bedoel, kijk de handcrème alleen al! :inlove:

De handcrème zelf is de panda, je draait hem halverwege open. In het onderste (zalmkleurige) gedeelte zit de handcrème. Hij ruikt naar een lekkere crème, maar ook ruik je flink wat perzik. Absoluut een heerlijke geur, hmm! De substantie zelf is wit, en vrij vloeibaar. Hij is niet vettig, en erg licht.

De handcrème bevat veel goede ingrediënten – zo kom ik extracten tegen van heemst, roomse kamille, lavendel, gotu kola, citroenverbana, wonderboom en aloe vera tegen. Ook bevat hij sheaboter en olijfolie. Ik zie geen parabenen en alcohol in de lijst, wel staat ‘fragrance’ helemaal onderaan de lijst – kortom, een mini beetje parfum zit erin.

De handcrème trekt supersnel in, wat een pluspunt! Hij maakt m’n handen meteen zacht en soepel, en ze ruiken nog lang subtiel naar perzikken. Ik betaalde voor deze handcrème €4,92 totaal, je koopt hem bij deze verkoper.

Tip: nadat de handcrème op is, kun je hem hervullen met een andere handcrème. Zo kun je deze panda altijd meenemen onderweg!

Wat vind jij van deze cutie?

17 REACTIES

  1. Dat is echt wel super schattig en zou ik graag in mijn tas hebben. Ik las ook dat een Nederlandse webshop binnenkort Etude House gaat verkopen, maar welke het was weet ik niet meer. xxx Lucinda

  2. Wat een onwijs leuke handcrème, alleen al om de verpakking is-ie leuk om te hebben. De geur spreekt me ook wel aan. Ik moet alleen van mezelf eerst alle andere handcrème’s opmaken voordat ik een nieuwe ga kopen…hihi!

  3. Wat een goede tip om ‘m weer opnieuw te vullen! Zo vaak getwijfeld of ik deze handcreme zou kopen op EBay. Maar het klinkt goed en de verpakking is zeker erg lief!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in