Review: Etude House XOXO Minnie ♥ Minnie Pink Ribbon

Nagellak en Disney: beide hartstikke leuk, maar gecombineerd nóg beter. Het onwijs leuke, Koreaanse merk Etude House kwam een paar jaar geleden met een Minnie Mouse collectie. Deze bevatte ook zes nagellakken, waarvan ik laatst eentje op eBay scoorde. Deze heet ‘Minnie Pink Ribbon’ en is een prachtige topcoat met glitters, shimmers en strikjes. Kijk je mee?

De nagellak bevat 8 ml, en zoals ik al zei – het is een topcoat. Maar niet de standaard topcoat die je al kent, deze bevat namelijk ook strikjes, zowel roze als witte. De lak waarin alles “drijft” is transparant, dus de topcoat kan veilig op elke kleur nagellak worden aangebracht. Je kunt het kwastje gebruiken, als je de strikjes te pakken wilt krijgen, kun je beter een satéprikker gebruiken en ze handmatig op de nagel aanbrengen.

Zoals je ziet pakt de topcoat, bij één laagje, vrij subtiel uit. Een aantal shimmers en glitters, en wat grotere “chunky” stukjes glitter. In diverse vormen, de ene glitter is rond, de ander is vierkant. Ook hebben ze een roze gloed over zich heen, waardoor de topcoat er in elk licht weer anders uitziet.

Het lukte me niet goed om de strikjes op m’n nagel te krijgen met het kwastje. Daarvoor kun je dus beter een satéprikker gebruiken. Verder kun je makkelijk twee lagen van deze topcoat gebruiken zonder dat het er “te dik op legt” en dat je een dikke klodder krijgt.

Een absolute cutie, is deze topcoat! Alleen al in het flesje ziet hij er mooi uit, maar ook op verschillende kleuren nagellak staat hij goed. Eén laag is in principe voldoende, maar een tweede kan makkelijk! De droogtijd is gemiddeld en hij blijft vrij lang mooi op de nagels. Ik wil zeker nog de andere topcoats uit de collectie scoren, die hebben een andere kleur dan deze.

Ik kocht hem hier voor €2,85, zonder verzendkosten. Hij is dus nog goed geprijsd ook! :laugh:

Wat vind jij van deze cutie?

16 REACTIES

  1. Ik houd altijd wel van dit soort topcoats, maar toch laat ik ze meestal staan, bang dat het te kinderlijk wordt voor mij. Toch vind ik het met zwart gecombineerd echt wel wat hebben. xxx Lucinda

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in