Review: Fizz Panda Nail Dryer

Zoek je nog een leuk en origineel cadeau voor iemand? Grote kans dat je slaagt bij de webshop Dit Verzin Je Niet. Deze webshop heeft allerlei originele en toffe cadeaus en gadgets, zoals deze Panda Nail Dryer. Deze schattige pandabeer zorgt niet alleen voor een glimlach op je gezicht, maar ook dat je nagellak sneller droog is. Kijk maar mee!

Amanda the Panda kost €10,95 en is er ook in een aapje en mopshond variant. Het werkt heel simpel. Allereerst doe je er 2 AAA-batterijen in aan de achterkant en schroef je het klepje vast. Je kunt hem nu direct gebruiken door je vinger op het roze knopje te leggen en deze in te drukken. Amanda the Panda begint meteen met blazen!

Hierboven zie je hoe het werkt. Het is heel simpel, en daardoor ook hartstikke leuk voor kinderen. Werkt het ook echt? Zeker! De nagels die ik laat drogen door deze panda, zijn voelbaar sneller droog dan de andere nagels. Ze zijn niet direct kurkdroog en je moet het komende uur alsnog oppassen met stoten, maar de wachttijd wordt wel echt aanzienlijk korter.

Fizz Panda Nail Dryer is een leuk cadeau voor jong en oud, voor iedereen die graag op z’n tijd nagels lakt.

7 REACTIES

  1. Hihi wat enorm schattig!! Gewoon alleen al hartstikke leuk om op je bureau te zetten. Ik kende de webshop nog niet, maar zal er eens gaan kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in