Review: Geriar lipglosses (#002 en #004)

Er was eens.. eBay. Gelukkig maar, want ik kan niet meer zonder. (Tot grote ergenis van m’n vriend) Vaak ben ik op zoek naar budgetproof make-up. Laatst kocht ik een lipgloss van het (voor mij totaal onbekende) merk Geriar. Ik kan geen website van ze vinden en als ik ‘geriar’ intik op Google, kom ik alleen maar eBay veilingen tegen. Afijn, ik kreeg een week later de lipgloss binnen en ik heb serieus nog nooit zo’n lekker ruikende lipgloss gehad! Nu ben ik echt een ramp in het uitleggen van geuren, maar hij ruikt heel zoet, met een tikje kaneel lijkt wel. Does that make sense? Anyway, ik besloot er nog eentje aan te schaffen, in een andere kleur. Tijd voor een review!

Klik verder voor de rest van de review.


#002


#002


#004


#004

Lipgloss
Zoals ik in de intro al vertelde, zijn deze lipglosses van het merk Geriar. In beide lipglosses zit 7 gram aan product, hoelang ze houdbaar zijn staat er niet op. De lipglosses zijn gekocht op eBay, bij deze verkoper. #002 is hier te koop en #004 is hier te koop. Ze kosten $2,65 per stuk, en de verzendkosten zijn $0,79. Dat is een totaal van $3,44, en dat is €2,65.

Verpakking
De lipglosses zien er leuk uit, ze hebben een zwarte dop en een doorzichtige tube. Ook zijn de lipglosses geheel vierkant. De opdruk is minimaal gehouden, aan één kant van de lipgloss staat de tekst “Lip gloss, peacock, Let your woman” (het zal wel iets Japans zijn) en het merk van de lipgloss en de inhoud. Ze hebben een gemiddelde grootte en gewicht en zijn stevig.Applicator
De applicator is centimeter-lang kwastje met kleine haartjes. Ik vind het een fijne applicator, met de zijkant kun je lipgloss over je gehele lip aanbrengen en met het puntje kun je heel precies de lijntjes van je lippen doen.


Swatch #002


Swatch #004

Kleur
#002 is een doorzichtig lipgloss, met multicolor shimmers erin (geel, blauw, paars). #004 is een lichtroze lipgloss zonder shimmers erin, al lijkt er af en toe een verdwaalde, donkerroze glitter in te zitten.

Geur
De geur is erg.. zoet. Heel erg zoet, me like it! Zowel #002 als #004 hebben dezelfde geur. Ik vertelde het al in de intro, maar ze ruiken een beetje naar aardbeien, maar dan veel zoeter. Ook ruik ik een vleugje kaneel lijkt wel. Het is echt een geur die ik niet kan uitleggen, je zou het gewoon moeten ruiken eigenlijk! En natuurlijk moet je ervan houden. Maar als je de lipgloss eenmaal hebt aangebracht, ruik je de geur niet meer.

Pigmentatie
Ik vind de pigmentatie op m’n hand wel oké, maar op m’n lippen valt het tegen. Je ziet op m’n hand bij #004 een roze gloss, maar op m’n lippen is het gewoon doorzichtig. De lipglosses blijven hooguit een uur zitten, en na het eten en/of drinken moet je ‘m zeker bijwerken. Dus nee, niet longlasting, helaas. Bij #002 zie je een transparente gloss met gekleurde shimmers, wat ik wel mooi vind.

Look


Naakte lippen


#002


#004


#004

Conclusie
Leuke lipglosses, maar de enige reden om ze te aanschaffen zou de geur zijn. Of als je van lipglosses houdt. Maar wil je per se deze kleur op je lippen, dan zou ik ‘m skippen. €2,65 is natuurlijk niet duur, maar ik vind ze niet erg speciaal. Gewoon zoete, transparente lipgloss (de één met gekleurde shimmers) in een leuke verpakking.

Informatie
Prijs: €2,65 per stuk
Inhoud: 7 gram per stuk
Verkrijgbaar: Op eBay, bij deze verkoper. #002 is hier te koop en #004 is hier te koop.
Pluspunten: Ruikt heerlijk zoet, leuke verpakking, budgetproof.
Minpunten: Weinig pigmentatie, geur kan misschien voor sommigen té zoet zijn, staat geen houdbaarheidsdatum op, staan geen ingrediënten op (wellicht in het Japans, maar daar hebben wij Nederlanders weinig aan), niks te vinden over het merk van de lipgloss.
Belangrijk om te weten:

Wat vinden jullie van mierzoete lipgloss? Fijn of niet fijn?

14 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in