Review: Golden Rose Shimmer Gloss Lipgloss #57

Golden Rose is een merk wat ik voorheen nog niet kende, totdat ik erachter kwam dat ze enorme gave flakies hadden. Ik had die toen meteen besteld bij ze, en sindsdien ben ik gek op vrijwel alles wat Golden Rose heeft. Ik heb niet alleen flakies nagellak van ze, maar ook de normale. Laatst kreeg ik van Golden Rose een setje toegestuurd met daarin een crackle nagellak en een lipgloss. De crackle nagellak wordt nog gereviewed, ik besloot eerst eens de lipgloss te testen. Zou die net zo fijn zijn als de nagellak? Je leest het verderop in het artikel!


Informatie op het doosje

De lipgloss komt in een mooi, gouden doosje. Door de gouden kleur straalt het al veel luxe uit, maar schijnt bedriegt, want deze lipgloss kost slechts € 7,95, wat wil je nog meer? Alle informatie die je nodig hebt staat op je doosje. De lipgloss is 18 maanden houdbaar, dermatologisch getest, bevat vitamine E en er zit 8 ml aan lipgloss in. Tijd om het doosje te openen!De lipgloss zelf ziet er ook prima uit, de kleur van de lipgloss is gelijk te zien en er zit een mooie gouden draaidop op. De applicator is langwerpig (zo’n 1cm), flexibel, dun en bevat zachte haartjes die het lipgloss aanbrengen makkelijk maken. De lipgloss ruikt lichtzoet, wat ik opzich een flink pluspunt vind.De lipgloss is inderdaad fijn om aan te brengen, wel vind ik de substantie erg plakkerig. Nou is dat natuurlijk een typisch lipgloss kenmerk, maar ik vind het persoonlijk niet fijn en draag daarom ook nooit lipgloss.


Swatches op droge pols


Swatches op m’n lippen

De kleur van de lipgloss is donkerroze, met oneindig veel shimmer erin, mooi! Je voelt de glittertjes erin wel zitten als je je lippen over elkaar beweegt, maar goed, hoe vaak doe je dat nou op een dag? ;) Wat ik een pluspunt vind is dat er vitamine E in zit, zodat m’n lippen tegelijkertijd ook gevoed worden.

Conclusie: Voor lipgloss fans is dit een prima lipgloss. De kleuren in het assortiment zijn mooi en de shimmers erin zijn er groot pluspunt, vooral op zonnige dagen! Vitamine E in de lipgloss is zeker een pluspunt. De verpakking is mooi en de prijs is ook dik in orde. De lipgloss blijft ruim een uur zitten. Ik geef de lipgloss een 8+ :)

Kennen jullie de lipgloss van Golden Rose al?

Dit product heb ik gekregen om te reviewen, maar dit heeft vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.

7 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in