Review: Goldwell Elixir Versatile Oil Treatment

Meestal leer ik nieuwe producten via persberichten of andere blogs kennen, maar het product waar ik vandaag over ga vertellen, leerde ik kennen bij een vriendin. Zij gebruikte hem iedere dag voor haar haar, en was er lovend over! Toen ik hem ook gebruikte, was ik om. Ik kocht zelf een flacon en ga je er vandaag meer over vertellen!

Goldwell Elixir Versatile Oil Treatment is een haarolie, dat gebruikt wordt na het haren wassen. Het is geschikt voor alle haartypes en de flacon bevat 100 ml. De prijs ligt tussen de 11 euro 18 euro, vaak is hij online wel ergens in de aanbieding. Zelf betaalde ik er slechts 12 euro voor! Aangezien je slechts een paar druppels nodig hebt, doe je met 100 ml dus heel lang.

De flacon is van plastic, gelukkig niet van glas! Olie in combinatie met glas wordt glad en glibberig, dus dat kan nooit lang goed gaan. Verder zit er een pompje onder de dop waarmee goed te doseren is.

De olie bevat arganolie en tamanu olie ter bescherming en hydratering van het haar. Hij zou het haar zijdezacht aan laten voelen, zonder deze te verzwaren. Het maakt het haar niet vet en zorgt voor een flinke portie hydratatie en bescherming tegen invloeden van buitenaf. Tevens voorkomt het pluizen. Kortom, lekker veel beloftes!
Mijn ervaring met veel haaroliën is dat je zeer weinig moet gebruiken om het haar niet vet te laten worden. Meestal zo weinig, dat het resultaat minimaal is. Zou het bij deze haarolie anders zijn?

Na het wassen van m’n haar, laat ik het eventjes in een handdoek zitten. Na 10 minuten haal ik de handdoek uit m’n haar en doe ik drie pompjes in m’n handpalm. Ik veeg het uit over beide handpalmen, zwiep m’n hoofd voorover en verdeel het dan door m’n haar – met name de punten. De olie oogt niet vet en lijkt meteen in te trekken – maar niet zonder effect, want m’n haar is gladder, glanzender en veel makkelijker te borstelen. Het klit minder, pluist niet en is ook niet statisch meer. En dat alles zonder het vet te maken of het te verzwaren! Ik ben verliefd, snap je dus wel.

Goldwell is dierproefvrij (bron). Elixir Versatile Oil Treatment bevat 100ml en kost tussen de 11 en 18 euro op internet.

Gebruik jij wel eens een haarolie? Zo ja, welke?

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in