Review: GOSH Brilliant à Lèvres Lip Gloss

Ondanks mijn enorme collectie lipgloss (lees: honderden stuks) was ik al een tijdje op zoek naar een mooie transparent lipgloss, die lekker lang blijft zitten. Toen ik bij de Kruidvat was, viel m’n oog op deze lipgloss van GOSH. Nu ben ik gek op de producten van GOSH, dus de keuze was voor mij niet moeilijk. En hij bevalt enorm goed! De lipgloss blijft lang zitten en geeft een hele mooie gloss. Ook vind ik de applicator zeer handig.

Naakte lippen

Met de lipgloss op

Hij is mooi hé? Deze lipgloss van GOSH kost € 7,99.

Hebben jullie ook lipgloss van GOSH?

[five-star-rating]

7 REACTIES

  1. Ik heb iid een tijdje terug (4 jaar terug ofzo) Gosh Lipglosses gehad, en ik vond ze toen erg fijn. Ik heb ze toen ook volledig ge hit panned en daarna nooit meer ge repurchased, geen idee waarom niet eigenlijk. Als Kruidvat weer een leuke make up actie heeft, ga ik er zeker weer 1 kopen denk ik. =D

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in