Review: GOSH Growth Mascara

Zichtbaar langere wimpers in twee weken tijd, wie wilt dat niet? Na dat ik erachter kwam dat het Etos wimperserum niks voor m’n wimpers deed, besloot ik m’n hoop te vestigen op de wimperverlengende mascara van GOSH. Dit keer dus geen serum, maar een mascara die na 2 weken gebruik al langere wimpers beloofd. Ik ben benieuwd!

Klik verder voor de rest van de review.

Mascara
De mascara bevat 10 ml en zit in een zwarte verpakking met zilvere opdruk. Het is de speciale Growth Mascara van GOSH, deze is samen met het GOSH Wimperserum een tijdje geleden op de markt gebracht. Het wimperserum en de mascara bevatten allebei het actieve ingrediënt SymPeptide™. Dit ingrediënt geeft je langere en dikkere wimpers, met een zichtbaar resultaat na twee weken. Dat wilde ik natuurlijk wel proberen ;)

Applicator
De mascara zorgt niet alleen voor langere en dikkere wimpers na twee weken, hij geeft ook direct een mooi effect. Ik was bang dat hij erg zou klonteren en ik daar twee weken mee rond moest lopen, maar niets is minder waar! Hij maakt m’n wimpers lang en separeert nog vrij goed. Twee zijkanten van de applicator hebben langere, rubberen haartjes. De twee andere zijkanten hebben kortere haartjes. Vaak vind ik één laag van deze mascara al voldoende!

Maar goed, we willen natuurlijk ook weten of hij ondertussen m’n wimpers wat langer en dikker maakt. Ik heb de mascara twee weken lang, iedere dag gedragen. Ik begon op 25 Juni, nu ik dit typ is het 10 Juli, dus precies twee weken. Dit was het resultaat van mijn mascara na 2 weken:

Nog even ter vergelijking:

Conclusie
Tja, ik zie maar weinig verschil. M’n wimpers zijn niet langer geworden, wel merk ik dat ze niet (snel) meer uitvallen. De mascara zelf geeft een mooi effect, veel volume, weinig klontjes én geeft niet af gedurende de dag, maar ondertussen maakt hij m’n wimpers niet langer. M’n wimpers lijken wel iets dikker te zijn, of zie ik nu spoken? Wat vinden jullie? Jammer dat ze langer niet zijn, maar het was ook wel een beetje too good to be true! ;)

Informatie
Prijs: €11,49
Inhoud: 10 ml
Verkrijgbaar: Kruidvat
Pluspunten: Mooi effect, fijn in gebruik, wimpers vallen niet meer uit, mascara geeft niet af onder de ogen, geen irritaties.
Minpunten: Verlengt de wimpers niet na 2 weken gebruik.
Belangrijk om te weten: Er is ook een wimperserum beschikbaar, deze kost €15,49.

16 REACTIES

  1. De mascara zelf vind ik wel mooi, maar zijn belofte kom ie dus niet na, jammer! Een beetje hetzelfde verhaal als bij de mascara van Dior, die doet bij mij dus ook absoluut niets!

  2. maar maar.. je hebt al mooie wimpers! wel jammer dat die niet veel verder doet. ik test nu ook een serum (lash p7) en ik zie al een ini mini beetje verschil >< mja het is pas 1,5 week haha!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in