Review: GOSH Natural Touch foundation

Gisteren vertelde ik jullie over de actie van GOSH bij Kruidvat (2 artikelen voor €10) en reviewde ik de GOSH Quattro eyeshadow. Vandaag laat ik mijn andere aankoop zien, namelijk GOSH Natural Touch Foundation. Deze is verrijkt met ‘organic sweet almond’ en SPF 8. Ik ben al tijden op zoek naar ‘de perfecte foundation’, dus als je benieuwd bent hoe deze mij bevalt, klik dan snel verder :)

GOSH Natural Touch foundation, verrijkt met ‘organic sweet almond’ dus. Hij zorgt voor een flawless natural finish én bevat SPF 8. De foundation zit in een flacon met een hygienisch pompje, zodat je zelf kunt doseren hoeveel foundation je wilt. Deze flacon bevat 30ml foundation. Ik kocht hem in de lichtste kleur aanwezig: 32 Pearl.

GOSH Natural Touch Foundation is an amazing light foundation. The mineral pigments unify your skin tone and give you a natural and perfect look. The texture is lightweight, soft and effective. It is almost invisible on the skin but still gives you what you expect from a foundation – a natural and flawless finish. It diminishes facial imperfection while the organic sweet almond oil moisturises and nourishes your skin. Vitamin A+E reduce the formation of free radicals. SPF 8.

Wat er staat, klopt. De foundation is erg licht en deels transparent, geen volledige dekking. Je ziet dus totaal niet dat je foundation op hebt, maar mocht je erg rode vlekken of puisten hebben, dan zal deze foundation dat niet geheel dekken. Wel een pluspunt: de foundation ruikt lekker! Ik kan de geur niet echt plaatsen, maar het heeft een lekkere, dure parfumgeur. Het smeert goed uit op je gezicht en je hals en de foundation vlekt niet.

Hier een foto van m’n hand zonder foundation

Hier met foundation op m’n hand, nog niet uitgesmeerd

En hier m’n hand met foundation!

Het is lastig te zien op de foto’s.. :S Maar ik vind dit een hele fijne foundation. Jammer dat ‘ie niet volledig dekt, maar dat vind ik van de zomer niet zo heel erg. Ook fijn is dat je gezicht beschermd wordt tegen de zon d.m.v. SPF 8 :) Klein minpuntje: de foundation houdt niet de hele dag vol. Na een paar uur moet ik hem bijwerken. Maar met zo’n lekker geurtje eraan vind ik dat ook weer niet zo heel erg ;)

Wat kost het?

Deze foundation is verkrijgbaar bij Kruidvat en kost € 10,49.

Kennen jullie deze foundation? Wat vinden jullie ervan?

[five-star-rating]

6 REACTIES

  1. Ik heb 'm ook, maar vind het helemaal niks. Na een paar uur krijg ik heel lelijke lijntjes in mijn huid. Je ziet dan juist wel dat ik een foundation op heb, wat ik niet de bedoeling vind. Misschien komt dat omdat ik een vochtarme huid heb en boven de dertig jaar ben. Maar voor mij is het dus niks….

  2. Ziet er goed uit kleine tip die 3 dunne fotos van de gosh foundation kun je mischien beter naast elkaar zetten dat vult de pagina ietsje mooier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in