Review: Hard Candy blush #125 Living Doll

Ik was zo blij als een kind toen ik hoorde dat ik het Amerika beautypakket had gewonnen op Beautyties! Ik maakte een idioot dansje toen ik het hoorde, en dat dansje maakte ik opnieuw toen ik het pakket thuis geleverd kreeg. Er zaten o.a. wat make-up producten van Hard Candy in, een typisch Amerikaans make-up merk, waaronder deze prachtige blush. Liefde op het eerste gezicht, was dit! :yheart: Kijk snel mee naar de review.

Over de blush & de verpakking
Deze blush is van het merk Hard Candy, dit merk kun je bij Walmart kopen. Hij kost rond de $7 en je krijgt 8 gram product – dat is nog eens budgetproof! De verpakking ziet er enorm leuk uit en de blush zelf is echt een beauty. Het is een baked blush, oftewel gebakken. Je kunt hem nat aanbrengen voor een intens effect, en droog voor een subtiel effect. Droog kun je hem heel goed opbouwen, en ik vind hem goed gepigmenteerd – dus ik breng hem lekker droog aan. De verpakking is erg stevig en heeft een kliksysteem.

De kleur
Zo’n prachtige kleur is dit! Suikerspin roze met gele streepjes er doorheen. Hij heeft een prachtige, koele glans over zich heen.

De pigmentatie & zo
Ik vind hem erg goed gepigmenteerd – hij geeft veel kleur af. Ik breng hem aan met m’n Zoeva Bamboo blush kwast, en afhankelijk van m’n bui (of look), kan ik hem zoveel opbouwen als ik wil. Sommige dagen wil ik alleen een lieflijk, roze blosje op m’n wangen en dan breng ik hem in één veeg aan. Soms wil ik hem wat dramatisch (als ik uitga, bijvoorbeeld) en dan bouw ik hem wat meer op voor een mooi, strak effect.


Full face met iPhone genomen, de kleuren van de foto zijn erg intens, maar zo zie je de blush wel het beste!

Conclusie
Gawddd, I’m in love. Zo’n mooie blush, ik gebruik hem nu dagelijks. Gelukkig zit er veel in en doe ik ermee tot Augustus 2014 (AMERIKAAA!) want dan kan ik zelf even een voorraad inslaan. Oh, en voor jullie natuurlijk ook, jullie moeten echt kennis maken met deze blush. Alles klopt gewoon aan deze blush – de kleur, de verpakking, de pigmentatie, én hij blijft lekker lang op je wangen zitten. Niet de hele dag helaas, maar zeker zo’n 5 uur.

Hard Candy test niet op dieren. “We ♥ our animal friends. We don’t test our products on them.”

Informatie
Prijs: $7
Inhoud: 8 gram (0.28 oz)
Verkrijgbaar: Walmart
Pluspunten: Stevige en mooie verpakking, pigmentatie is goed en op te bouwen, mooie kleur & glans, veel inhoud, budgetproof, blijft redelijk lang zitten.
Minpunten: Verkrijgbaarheid, alleen bij Walmart in Amerika! :(
Belangrijk om te weten:

Heb jij ooit iets van Hard Candy gehad, of ken je dit merk?

20 REACTIES

  1. Ik ben blij dat je er blij mee bent :)
    De blush is ook echt geweldig! Ik gebruik em dagelijks :)
    Thnx voor de mention trouwens :) erg lief van je!!
    Waar in Amerika ga je naartoe?

  2. No waaaaaaay, je hebt mijn favoriete blush naast Sleek’s Rose Gold gewoon gescoord! :heart: Wat is dit een plaatje hé? Ik heb de mijne ooit overgekocht bij een blogsale en helaas is de verpakking toen met de post gesneuveld, maar echt.. ik houuuu ervan! Die glans, die heerlijk gezonde blos die je ervan krijgt! Voel me altijd net een poppetje als ik deze draag! <3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in