Review: Havvn eye serum & hand cream

Ik houd van nieuwe merken ontdekken! Vooral als de merken natuurlijk zijn, dan wekken ze direct al mijn interesse. Ik werd laatst gemaild door Larenzo of ik twee producten van het natuurlijke merk HAVVN wilde testen. Natuurlijk (ha-ha) wilde ik dat! Lees verder voor mijn review.

Havvn hand cream – 50 ml – €29,95
Ik begin met de handcrème, een biologisch product met 100% natuurlijke bestanddelen. De ingrediënten hierin laten je huid stralen, maar verzorgen ook de binnenkant van je handen. De verpakking bevat 50 ml en heeft een handige en hygiënische dop, deze draai je waardoor het tuutje eruit komt. Druk op de knop, en de substantie komt eruit. Het is een vrij stevige, bijna witte substantie die heerlijk en makkelijk uitsmeert.

De ingrediëntenlijst ziet er zeer goed uit. Het product bevat geen aardolieproducten, minerale oliën, siliconen, parabenen, ropyleen clycol, thanolamines, sodium laureth sulphaten of synthetische kleurstoffen. Wél zit er olijfolie in, cacao boter, spirulina, sukadeboom extracten, mierikswortel, echinacea, echte salie, en citroen.

“- Krachtige anti-rimpel werking
– Gaat huidveroudering tegen
– Voorkomt een gevoelige en droge huid
– Stimuleert en hydrateert de huid
– Bevordert de stevigheid en de veerkracht van de huid
– Bevordert de natuurlijke huidspanning
– Geeft optimale voeding aan de huid
– Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
– Beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf”

Ik heb heel veel handcrèmes, maar dit is één van de beste die ik heb gehad. De geur is ontzettend apart, héél “plantig” en wat kruidig, hij doet me denken aan een sterke komkommergeur. Echt een onwijs lekkere geur, ik blijf aan m’n handen ruiken! Bijna iedereen die ik deze handcrème liet ruiken was verliefd op de geur.

Ook trekt de handcrème enorm snel in. Even een paar seconden in je handen wrijven, en de substantie is ingetrokken. Hij is niet vettig, en hydrateert m’n handen urenlang, zelfs nadat ik ze gewassen heb! Snap je waarom ik zo dol ben op deze handcrème? Helaas hangt er een best prijskaartje aan, anders had ik er zo een stuk of tien van ingeslagen..

Havvn Eye Serum – 30 ml – €32,00
Ook ontving ik dit oogserum. Nu ik de 27 al eventjes gepasseerd ben, is het belangrijk om alvast de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Dit doe je natuurlijk het beste met een krachtig oogserum! Net als de handcrème geeft dit product een handige en hygiënische dop. De substantie is wat gelig, en vrij stevig ook. Heeft een lekker citrusgeurtje en smeert ook prettig uit.

Ook dit oogserum is biologisch. Het bevat zeewier dat rijk is aan aminozuren, eiwitten en vitamines die de huidcellen positief beïnvloeden. Het resultaat is een natuurlijk evenwicht van de elastische huid waardoor rimpels zichtbaar zullen verminderen!

Ook qua ingrediënten ziet de lijst er goed uit. Het bevat o.a. flink veel spirulina (een blauwgroene zoutwateralg, rijk aan eiwitten, vitaminen, essentiële aminozuren, mineralen en essentiële vetzuren), olijfolie, duindoornextract, wilde peen extract, zeolite ( een 100% natuurlijk vulkanisch kleimineraal), lavendelolie, en laurierbladolie.

Bij het gebruiken van dit product, valt me op hoe snel het product opgenomen wordt in de huid. Je kunt hem op het gehele gezicht aanbrengen, maar ook gewoon rondom de ogen en op de oogleden. Dit heb ik zelf gedaan, en geen problemen ondervonden ermee! M’n rimpels en lijntjes rondom m’n ogen zijn niet verminderd na een week gebruik, maar ik had wel een frissere oogopslag ’s ochtends. Het leek er wat stralender uit te zien allemaal!

De producten van HAVVN zijn te koop bij Larenzo.

Heb jij ervaring met de producten van HAVVN?

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in