Review: H&M Coconut Water Moisture Mask

Zo nu en dan vind ik het heerlijk om een maskertje te nemen. De ene periode wat vaker dan de andere. Nu het buiten kouder en guurder wordt, ben ik sneller geneigd om een maskertje te nemen, omdat m’n huid dan toch wat meer vocht mist. Vandaag laat ik je zien hoe dit masker met kokosnoot mij bevalt!

Klik verder voor de rest van het artikel.

Ik kocht dit masker ooit in de webshop, klik hier om hem te bestellen. Hij kost €1,99 en de inhoud bevat 10 á 15 ml – dit is net genoeg voor twee keer. Hierdoor valt de prijs van het masker erg mee!

Als ik het zakje openmaak, komt de vrij sterke, warme kokosnoot geur me direct tegemoet. Ik houd van kokosgeur, dus dit is bij mij wel welkom! De substantie is wit en vrij stevig, je ziet dat de grootste basis van het masker kaoline (klei) is. Verder zit er flink wat sheaboter in dit masker, en ook cacaoboter en kokosnootwater. Kokosnootwater bevat potassium, wat zorgt voor een flinke portie hydratatie. Dit masker belooft dan ook een schone en gehydrateerde huid!


Vóór het aanbrengen van het masker. Ik heb momenteel geen onrustige huid – ik draag al een paar maanden geen gezichtsmake-up meer! (Dit is misschien ook de reden waarom er zo weinig make-up reviews verschenen op de site, de laatste tijd) Toch voelt m’n huid wat droog aan, door de koud en andere schadelijke invloeden van buitenaf.

In het zakje zit voldoende voor twee porties, maar aangezien ik een aangebroken zakje nooit meer opnieuw pak en uiteindelijk weg kan gooien omdat hij uitgedroogd is, besloot ik hem direct helemaal te gebruiken. Het is vrij veel als je hem in 1x opmaakt, maar goed – met een maskertje moet je nooit zuinig doen, vind ik!

Het masker werd niet droog of hard, hij dikte slechts wat in. Ik lees bij andere bloggers dat ze hem inmiddels chemisch vinden ruiken – dat vind ik niet. De kokosgeur wordt iets minder naarmate je hem langer op hebt, maar blijft alsnog heerlijk.

Na 15 minuten waste ik mijn gezicht met lauwwarm water, dit ging vrij goed – ondanks de flinke hoeveelheid op m’n gezicht. M’n huid voelde erg zacht aan, en was (ondanks de parfum in dit masker) niet geïrriteerd. Ook voelde m’n huid lekker soepel aan, een kleine teken van hydratatie!? Kortom, een heerlijk masker, een aanrader als je van kokos houdt!

18 REACTIES

  1. Kokos is een geur (en smaak) die ik echt verschrikkelijk vind, maar maskertjes ben ik altijd wel voor in. Dus ik zal zeker even gaan kijken of er ook andere variaties zijn. xxx Lucinda

  2. Wel jammer dat er parfum aan toegevoegd is, weet niet of mijn gevoelige huid dat leuk vind. Ik ben wel dol op kokos, dus je hebt mij toch wel nieuwsgierig gemaakt. Ik gun mijzelf alleen nooit tijd voor een maskertje..

  3. Allereerst: je wenkbrauwen!! Wat zijn ze mooi!!!
    Het masker spreekt me wel aan. Ik houd van de geur van kokos in verzorgingsproducten. Het doet met altijd denken aan de zomer, zon, zee strand enzo. Een onrustige huid heb ik op dit moment niet, maar een leker masker kan op zijn tijd nooit kwaad!

  4. Dat klinkt erg goed, misschien ook wel omdat ik van kokos houd. Goede hydratatie is wel echt een plus voor een maskertje. Toch eens vaker de H&M binnen stappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in