Review: H&M eyeshadow palette ‘Made with Passion’

H&M make-up is niet iets wat ik veel koop. Ik heb vaak het idee dat het nooit zo mooi gepigmenteerd is als andere budgetmerken. But gosh, wat had ik het fout! In deze review test ik voor jullie een 4-delig palette genaamd ‘Made with Passion’. Dit palette bevat vier kleuren; zalmroze, middenbruin, aubergine/donkerpaars en donkerbruin. Alle kleuren zijn shimmery, voornamelijk wit. De donkerbruine (helemaal rechts) bevat gouden shimmers, waardoor de oogschaduw een olijfgroene glans krijgt.

Klik verder voor de rest van de review!


Voorkant


Achterkant

Verpakking
Het palette heeft een handig formaat. Ook bevat het vier kleuren oogschaduw (6 gram per oogschaduw, totaal 24 gram) en een dubbelzijdige (spons)applicator. De bovenkant is doorzichtig, waardoor je meteen ziet welke kleuren er in het palette zitten. Het palette is gemakkelijk te openen, in tegenstelling tot sommige merken (denk aan Sleek :S ). De oogschaduw is 18 maanden houdbaar. De achterkant is voorzien van informatie over de ingrediënten, per oogschaduw.


Kleuren

Kleuren
Ik zei het al in de intro, het palette bevat vier kleuren die mooi te matchen zijn met elkaar. Twee tinten bruin, een donkerpaarse en een zalmroze. De combinaties die je kunt maken met dit palette zijn niet eindeloos, maar je kunt alsnog voor een look voor overdag gaan (zalmroze en middenbruin) of een heftige look voor ’s avonds of uitgaan (in principe alle donkerdere kleuren).


Eén veegje op droge huid


Twee veegjes op droge huid


Eén veegje met primer (Too Faced Shadow Insurance)

Pigmentatie
Het pigment in de oogschaduw valt mij best mee, maar wellicht komt dit omdat ik een slechtere pigmentatie had verwacht. Met één veeg oogschaduw kom je niet ver, maar vanaf twee wordt het pas bruikbaar. Voor 100% kleur kun je het beste een goede primer eronder gebruiken, ik ben zelf erg tevreden over Too Faced Shadow Insurance. Mocht je geen primer hebben, dan kun je de oogschaduw ook nat aanbrengen voor hetzelfde effect, echter blijft de oogschaduw dan niet zolang zitten als met een primer eronder (maar dat lijkt me duidelijk) ;).

Look

Conclusie
Mogen dit je kleuren zijn, dan is dit een perfect palette voor je. Het palette is afgeprijsd van € 4,95 naar € 2,95, maar tijdens het schrijven van deze review zie ik hem niet meer in de online shop. Wellicht is het palette nog te verkrijgen in grotere H&M winkels. Ik zou zeggen, is dit palette wat je zoekt, dan kun je eens bellen/kijken waar hij nog te verkrijgen is. Zou ik hem aanraden? Nee, niet per se.. deze kleuren zitten ook in het 88 shimmer palette, en daar leg je rond de 10 euro voor neer. En dan heb je 84 oogschaduws erbij!

Informatie
Prijs: € 4,95
Inhoud: 4x 6 gram oogschaduw + dubbelzijdige sponsapplicator
Verkrijgbaar: Sommige H&M winkels met cosmetica afdeling
Pluspunten: Prima pigmentatie, goed geprijsd
Minpunten: Pigmentatie is het mooiste i.c.m. met een oogschaduwbasis
Belangrijk om te weten:

19 REACTIES

  1. Ik heb zelf paletten van de H & M met betere pigmentatie, mij valt het een beetje tegen want er zijn echt paletten met betere pigmentatie!

  2. Ik heb hier ook nog twee palletjes van de H&m liggen maar nooit gebruikt. Zonde eigenlijk maar ik pak mijn inglot palet gewoon veel sneller.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in