Wie zegt dat je alleen met duurdere merken een mooie ooglook kan maken? Mooie ooglooks kunnen ook prima gemaakt worden met goedkopere merken. Zelfs met deze H&M Hello Kitty oogschaduwpalet van de 2009 collectie (of was het 2008? :weird: ) heb ik een mooie ooglook kunnen maken. Leuk voor de Kerst, ook!

(Zo te zien komt ‘ie uit de collectie van 2008.. wow!)

Toegegeven: er zit héél weinig pigmentatie in deze oogschaduw. Belangrijk is dus om een goede oogschaduwbasis te gebruiken.

Op deze foto heb ik oogschaduwbasis van de Hema gebruikt, en 3 vegen oogschaduw.

Ik heb voornamelijk de goude en bruine oogschaduw uit het palet gebruikt.

Wat vinden jullie van deze look?

[five-star-rating]

7 REACTIES

  1. Nou ik let niet op die datum hoor. Met mascara natuurlijk wel maar dat is iets heel anders. Als je altijd kwasten gebruikt dan lijkt het me gewoon safe hoor (:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here