Review: H&M mini lipsticks

Als er bij H&M geshopt wordt, wordt er ook altijd even bij de Cosmetica afdeling gekeken. Ik spotte daar laatste dit setje met 5 mini lipsticks. Diverse kleuren, altijd leuk! Het setje kostte slechts €4,95.

De lipsticks zijn elk 1,4 gram. Echte mini’s dus, maar hoe vaak maken we nou een lipstick op? Bovendien zijn ze ideaal voor onderweg, ze wegen amper wat. De kleuren zijn erg uiteenlopend, zo zit er een zeer lichtroze in, een koraalroze, een fuchsia kleur, een magenta roze, en een donkerrode.


(Pale Pink, Pink, Coral, Red, Hot Pink)

De pigmentatie is prima – ze dekken niet meteen bij één laagje, maar na een paar laagjes ziet het er goed uit. Opvallend is dat alle lipsticks matte zijn. Ik ben zelf dol op matte lipstick! Een perfect setje dus, als je net als ik, gek bent van matte kleurtjes.


Pale Pink is héél lichtroze. Bijna wit! Als je snelt kijkt, zou je haast denken dat iemand een melksnor heeft. Bovendien vind ik het echt een Jersey Shore kleurtje, dus deze.. hoeft van mij echt niet. Beter hadden ze een mooie nude in het setje gedaan, in plaats van deze! Brr. Maar: als highlighter voor onder de ogen is hij wel geschikt! Heel licht aantippen, met je vingers zachtjes blenden, et voila: een frisse look.


Coral is, ondanks de naam, eerder roodroze. Een kleurtje dat iedereen goed staat, en heeft ook een goede dekking. Ook zeer geschikt voor meiden die net even een ander kleurtje op hun lippen willen, maar niet overduidelijk lipstick willen dragen.


Pink is erg pink! Felroze, neigend naar paars, oftewel een opvallend fuchsia kleurtje. Heeft een goede dekking.


Hot Pink is een dieproze lipstick. Ook weer een lekker knalkleurtje, met een goede dekking! Heeft een mindere matte finish dan de rest, maar is daarom niet minder leuk.


Red is klassiek rood. Een prachtige kleur, met een matte finish! Alleen voor deze kleur zou ik het setje kopen. In je tas gooien voor onderweg, and you’re good to go!

De lipsticks hebben een goede dekking, en blijven goed zitten – zeker een aantal uur, voordat het meeste eraf is. Ze vallen me enorm mee, ze kosten omgerekend maar €1 per stuk! In de webshop is het setje helaas inmiddels uitverkocht, maar in de winkels zou ik zeker even kijken.


H&M mini lipsticks set kost €4,95 en bevat 5 x 1,4 gram.

18 REACTIES

  1. Red is mooi! Ik snap dat je zegt dat je alleen voor die kleur het setje al aan moet schaffen. :) Erg leuk dat alle lippenstiften mat zijn. Ik draag de laatste tijd ook bijna alleen maar lippenstiften met een matte finish.

  2. Ziet er wel leuk uit dat setje, niet alle kleuren zijn voor mij, maar voor die prijs is dat maar even zo. Erg leuk en ik verbaas mij ook over de pigmentatie (al is het na een paar laagjes). xxx

  3. Tegen mijn verwachting in, ziet dit er echt heel goed uit. Je hebt er altijd wel een Jersey Shore kleurtje bijzitten, maar als ik de kwaliteit van de andere lipsticks zie dan neem ik dat wel voor lief. Mooie kleurtjes! De paarse is mijn favoriet :-D! Jouw lip-swatches zijn ook altijd zo mooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in