Review: H&M Rose Bud & Violette ♥ handcrème en body mist

Toen ik laatst wat H&M bestelde, kon ik het uiteraard niet laten om wat verzorgingsproducten mee te bestellen. Ik kocht ook deze body mist en handcrème, beide met de geur Rose bud & Violet, oftewel rozen en viooltjes. Ik gebruik niet vaak een body mist, maar ik vond deze verpakking zo leuk.. :blush: En handcrèmes gebruik ik wel vaak, dus ik was natuurlijk weer benieuwd naar de geur ervan.

Klik verder om de rest van de review te lezen!

De body mist heeft een mooie verpakking! Een lange, doorzichtige fles, met een elastiek met een roos erop om de dop. Er zit 250 ml in. Rose Bud & Violette betekent rozen en viooltjes. Een erg bloemige combinatie dus, dus reken maar dat hij bloemig ruikt!

Ik ben persoonlijk niet gek op de geur van rozen. Net als lavendel behoren rozen gewoon niet tot m’n favorieten onder de bloemengeuren. Ook bij deze body mist ruik je direct de rozen, met de vrolijke geur van viooltjes erdoorheen. Het is absoluut geen vieze geur, maar ik zou hem zelf niet gebruiken. Hij ruikt een beetje cheap, vind ik. :blank:

Desondanks staat de fles erg leuk op mijn wit/roze kamer, in de hoge witte kast. Ik denk dat ik hem uiteindelijk ga gebruiken al toiletverfrisser.. :sweat:

Nu de beurt aan de handcrème! Deze bevat 75 ml en zit in een zilveren, plastic tube met draaidop. (Haat aan draaidop op handcrèmes!) En met dezelfde geur als de body mist hierboven, dus rozen en viooltjes. Met samengeknepen billen deed ik wat van de handcrème op m’n handen, want als deze ook weer zo walgelijk naar rozen ruikt, kon ik hem wel direct weggooien..

Uiteraard ruikt deze ook naar rozen en viooltjes. Máár.. de geur is niet heel aanwezig, daar ben ik wel blij om. Nog een pluspunt: hij trekt heel erg snel in! Qua ingrediënten is het wel een beetje een domper.. op de tweede plaats staat minerale olie. Parfum staat halverwege de lijst, net achter shea butter. Onderaan staat amandelolie, en ook gotu kola (een plant die onder andere in de ayurveda wordt gebruikt). Er zit dus geen echt rozenextract of viooltjesextract in, de parfum zorgt voor de geur.

Uiteindelijk ben ik wel blij met de twee producten. De body mist heeft een mooi plekje op m’n kamer, en de handcrème trekt snel in. Als je niet van rozen houdt, zou ik ze alleen niet aanraden. Voordeel is wel dat ze lekker budgetproof zijn, de handcrème is €2,99 en de body mist is €4,99. Je shopt ze bij een H&M bij jou in de buurt of in de webshop.

Wat is jouw minst favoriete bloemengeur? Wat vind jij van deze geuren?

5 REACTIES

  1. De verpakking is inderdaad leuk en ookal is het niet je geur, staat het zeker leuk. Mijn minst favoriete bloemengeur is lavendel, ik vind dat echt drie keer niks. Op mn werk staat een hele bos lavendel op het bureau van mijn collega…. nope, ik vind het niks. xxx Lucinda

  2. Ik begrijp jouw afkeer voor rozengeur heel goed hoor, ik vind het zelf ook niet altijd even lekker ruiken! Maar die handcrème klinkt wel erg lekker, ik vind de H&M altijd wel goede crèmes hebben!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in