Review: Human + Kind Body Soufflé

Ik was nog niet bekend met het merk Human + Kind, maar ik sta altijd open voor het proberen van natuurlijke merken! Human + Kind sprak me daarom meteen aan. Human + Kind is ervan overtuigd dat we niet langer product na product nodig hebben voor verschillende gebieden van onze huid én verschillende huidtypes. Ze bieden een nieuwe multifunctionele natuurlijke lichaamsverszorgingslijn aan, die zeer vriendelijk voor de huid is. Eén daarvan is de body soufflé, die ik vandaag aan je laat zien.

De body soufflé zit in een grote pot van 200 ml, en heeft een leuke, vrolijke verpakking. Het is een 2-in-1 formule, die op aangename wijze de huid helpt door huidvernieuwing te stimuleren en de huid glad aan te laten voelen. De soufflé is verrijkt met shea boter, voor de regeneratie van de huid, en is ook erg geschikt voor mensen met een zeer droge huid.
Ook bevat het hydraterende abrikozenpitolie, wat boordevol essentiële vetzuren zit. Dit zorgt ervoor dat de substantie makkelijk geabsorbeerd wordt, en helpt de huid soepel en zacht te houden. Tevens is abrikozenpitolie geschikt voor alle huidtypes, ook voor zeer gevoelige huidjes!

De ingrediëntenlijst ziet er goed uit – hij bevat inderdaad shea boter en abrikozenpitolie. Ik zie halverwege wel parfum op de lijst staan, maar dat is voor mij persoonlijk geen probleem gelukkig. De substantie is licht en lekker luchtig, en ook geurt deze soufflé heerlijk! Een frisse, zomerse geur waar ik direct vrolijk van wordt.

De substantie laat zich goed verdelen, en smeert prettig uit. De heerlijke geur komt me opnieuw tegemoet, en deze blijft zelfs nog subtiel wat uurtjes aanwezig. De substantie trekt zeer snel in, na vrijwel een halve minuut is hij ingetrokken! Ook mijn zeer droge onderbenen slurpen de crème op, en voelen direct zijdezacht en glad aan.

Wat een heerlijke product! Ik houd ervan als een substantie snel intrekt, maar toch ontzettend voedt en hydrateert. Ook van de geur word ik er erg blij, en ook niet geheel onbelangrijk: de prijs! Voor slechts €14,95 heb je een enorme pot van 200 ml waar je best lang mee doet. Mijn eerste kennismaking met dit merk is tot nu toe erg positief!

Human + Kind is te koop bij een aantal filialen van ICI Paris XL, en bij Cosmania Amsterdam. Of shop Human + Kind online, bij ICI Paris XL, Cosmania of Human + Kind.

Ken jij dit merk al? Hoe lijkt deze body soufflé jou?

6 REACTIES

  1. Ik zie het merk steeds vaker voorbij komen, ook bij jou nu natuurlijk en begin wel super benieuwd te worden. Vooral ook fijn als iets snel intrekt… niets irritanter dan maar te moeten wachten. xxx Lucinda

  2. Klinkt erg fijn! Volgens mij een upcoming merk, ik zie het steeds vaker op blogs langskomen. Heerlijk als een product snel intrekt, niks hatelijker als wachten tot je je kunt aankleden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in