Review: I ♥ Myself Jubileum Box

Gisteren, één jaar geleden (31 oktober dus), reviewde ik mijn allereerste I ♥ Myself beautybox. Een initiatief van Mireille, die toentertijd merkte hoe populair beautyboxen waren. Dit kon zij ook, maar dan velen maler persoonlijker! Eén jaar (en veel verkochte boxen later) is er dan een jubileum box. Mireille stuurde hem naar mij toe, omdat ik de allereerste blogger was die haar box reviewde. Wat een eer, superlief! Vandaag pak ik samen met jou de jubileum box uit.

Zodra ik het pakket openmaak, zit daar een prachtig doosje in, gevuld met fullsize producten! Ook zit erop bovenop de deksel een brochure en twee mini producten van Cenzaa vastgeplakt.

Leuk weetje: ik heb de inhoud van de box helemaal zelf samengesteld. En dat mag jij ook! Zodra je een I ♥ Myself Jubileum Box besteld, mailt Mireille jou een lijst toe met daarop producten (inclusief foto en beschrijving) waaruit je mag kiezen. Zo zit er geen één product in de box waar je niks aan hebt!

Bomb Cosmetics Love United! Come Together Scented Candle
Deze geurkaars van Bomb Cosmetics is het eerste product wat ik uit de doos haal. Het is een vrij grote geurkaars, met een enorm leuk uiterlijk! Hij ruikt heerlijk naar rozen en jasmijn, en heeft maar liefst 45 tot 50 branduren. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk, en er zitten essentiële oliën in de kaars, die zorgen voor de geur. Die hartjes zijn ook zo cute!

Bomb Cosmetics Fairytale Fantasy Bath Blaster
Aangezien het weer kouder wordt en ik vaker in bad ga, wilde ik ook graag een Bath Blaster erbij. Ik koos voor Fairytale Fantasy, een bruisbal met een fruitige en bloemige geur. Ik heb vaker een Bath Blaster van dit merk gehad en die beviel erg goed! De geur is heerlijk en ik kan niet wachten om er mee in bad te duiken.

GAP Established 1969 Woman EDT 30ml – €22,88 bij Douglas
Ook koos ik voor een luchtje! Hij is van GAP, een kledingmerk uit Californië. De geur is heerlijk fris en vrouwelijk. “Citrusbloesem en bloemen fuseren met frisse bamboe en agarhout die samensmelten in een sensuele musk”. Hij is door de citrus erin fris, en door de bloemen en bamboo wordt hij juist weer wat warmer en sensueler. De geur blijft lang hangen bij mij, en dat terwijl het een eau de toilette is!

Bomb Cosmetics Baby You’re a Star Soap
En weer terug bij Bomb Cosmetics! Ik ben dol op dit merk en hun leuke producten. Ik gebruik vaak zepen van Lush, maar was nu wel eens benieuwd naar een zeep van een ander merk. Deze ziet er zó leuk uit! De zeep zelf is prachtig, en heeft allemaal paarse glitters. Je ziet deze als je hem iets kantelt en in het licht houdt! De zeep is veganistisch en bevat essentiële oliën.

De geur is hemels! Bij de omschrijving staat dat hij naar babypoeder ruikt, en dat vind ik wel aardig kloppen. Toch ruikt hij ook heerlijk zoet en bloemig! Een zeer vrolijke en lieflijke geur, in ieder geval. De zeep schuimt erg goed onder de douche, en maakt m’n huid squeaky clean. Ik hou niet van het gevoel van squeaky clean, dus daarna moet ik me wel altijd even insmeren met bodylotion.

Salvador Dali Laguna EDT 15ml
Aangezien ik dol ben op parfum miniaturen, kon ik het niet laten er eentje uit te kiezen. Deze is van Salvador Dali, en heeft een leuke verpakking. De geur is ook heerlijk, maar je moet wel van patchouli houden, want daar ruikt hij erg sterk naar. De basisnoten zijn als volgt:

Basis: patchouli, cederhout, vanille
Hart: jasmijn, rozenhout, lelietjes van dalen
Top: mandarijn, abrikoos, perzik, grapefruit

Het luchtje opent erg warm en kruidig, en wordt uiteindelijk iets zoeter en fruitiger. Hij is heerlijk op mijn huid en blijft redelijk lang hangen. Nooit geweten dat dit merk zulke lekkere geuren had!

Alessandro Hand! Spa ♥ Vanilla Sandalwood Handpeeling 50ml
Een product voor m’n handen kon natuurlijk ook niet uitblijven. Dit keer geen handcrème, maar een handpeeling! Een uniek product, want je smeert je handen in hiermee, en spoelt ze vervolgens niet af. Hij bevat suiker en kalmerende aromatherapie oliën – de suiker scrubt je handen (en na het insmeren vallen de kleine stukjes vanzelf op de grond) en de olïen blijven achter op je handen, zodat deze enorm gehydrateerd worden.

Ik was bij het testen een beetje huiverig. Zouden m’n handen niet enorm gaan glimmen of plakken van de oliën? Blijft er suiker achter op m’n handen? Gelukkig is het antwoord op beide vragen “nee”. Je hebt maar een heel klein beetje nodig. Je handen worden er direct superzacht van, ook dankzij het scrubben! Je kunt na het scrubben de eventueel overgebleven scrubkorreltjes gewoon van je handen afvegen.


Ook ontving ik nog twee extra cadeautjes in de box – namelijk deze twee trial size producten van Cenzaa. De eerste is een Mellow Bamboo Cream, en de tweede is een Microdermabrasion Polish Skin Correcting Formula (50ml).

Cenzaa Microdermabrasion Polish Skin Correcting Formula (50ml)
Wat een luxe cadeautje is dit, zeg! Dit product polijst de huid, er zitten minuscule microdermabrasie korrels in. De scrubcrème zorgt ook nog eens voor het vervagen van oneffenheden, fijne lijntjes, grove poriën, rimpels en littekens. Je moet je huid nat maken, en vervolgens met cirkelvormige bewegingen van binnen naar buiten strijken. Daarna spoel je het af, en kun je een crème of serum aanbrengen.

Cenzaa Mellow Bamboo Cream
Deze kleine tube is bedoeld als hand- of voetcrème, verrijkt met Aziatische ingrediënten, zoals bamboe-extract, sheabutter en oranjebloesem. De geur is fris, houterig en tegelijkertijd ruikt ik duidelijk de zoete, fruitige geur van de oranjebloesem. Een heerlijke geurcombinatie! Hij trekt enorm snel in en m’n handen zijn direct zacht.

Exoal Jewelry armbandje
Oeh, als extra cadeautje kreeg ik ook nog een armbandje van Exoal erbij! Dit sieradenmerk gebruikt alleen natuurlijk materiaal voor hun sieraden, zoals steen, schelp, parel, leer, kristal, glas en nikkelvrij metaal. Ze maken prachtige, unieke sieraden met alleen het beste materiaal. Superleuk!

De I ♥ Myself Jubileum Box is nu te koop, in drie varianten: €23,95, €35,95 of €49,50. De box die ik ontving, was die van €35,95. Uiteraard ligt de waarde van de producten erin véél hoger dan wat je betaald. Je kunt hem hier bestellen!

Ik wil Mireille heel erg bedanken voor het toesturen van deze box. Ik heb er ontzettend van genoten om hem uit te pakken, en ik vind het een eer dat ik hem mocht ontvangen – en dat ik regelmatig met je samen mag werken! Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je I ♥ Myself box. :happy:

14 REACTIES

  1. Wauw, dit pas een beautybox waar je wat aan hebt zeg. Echt geweldige producten, stuk voor stuk. Hier ga ik zeker even naar kijken, want wauw wauw wauw. xxx Lucinda

  2. Zo leuk om te zien! Ik heb ook voor de GAP parfum gekozen, voor de rest had ik andere producten. Maar ik heb echt vreselijk getwijfeld bij een aantal van de producten die jij ook hebt! Ik ben erg benieuwd want mijn box is nog niet binnen ;)

  3. Wat een leuke box! Het idee vind ik echt te gek, veel persoonlijker en je hebt er echt wat aan. Dat stuk zeep ziet er zo vrolijk uit! En die parfums klinken heerlijk :-)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in