Review: I Love… Coconut & Cream bodylotion

Ik heb al vaker over dit merk geschreven, hier liet ik zelfs mijn stash ervan zien, en vorige maand schreef ik nog over hun drie nieuwste douchegels. Je vindt dit heerlijke merk bij Douglas, en de producten zijn totaal niet duur! Voor deze bodylotion betaal je bijvoorbeeld slechts €5,95 (voor 250ml). Ze hebben diverse geuren bij I Love…, maar Coconut & Cream is één van m’n favoriete. Lees verder om erachter te komen waarom!

De bodylotion zit in een fles met doseerpompje. Handig, maar ook hygiënisch! Hij bevat 250 ml, een flinke inhoud dus voor die €5,95. De geur is de reden waarom ik zo dol ben op de Coconut & Cream lijn van I Love…, hij ruikt uiteraard naar kokosnoot, maar de geur is tegelijkertijd ook heel warm. Toen ik hem aan m’n vriend liet ruiken dacht hij dat het koekjesgeur was! En hij zit er niet eens zo heel naast, want ik herken er ook wat van koekjesgeur in. Hmmm! :love:

De bodylotion trekt heel snel in, en je ruikt direct de heerlijke geur. Deze blijft ook zeker nog een uur hangen op de huid! Zelfs na een paar uur ruik je hem nog héél licht. Hij maakt m’n huid zacht, maar het is geen wonder bodylotion op het gebied van hydratatie. Natuurlijk hydrateert hij, maar niet intensief.

De ingrediënten zijn niet heel natuurlijk, maar er zit ook weer niet veel troep in. Op #2 staat minerale olie, op #6 staat kokosnoot olie, gevolgd door sheaboter. Daarna volgt parfum. De bodylotion is vrij van parabenen. Het is geen topper qua ingrediënten, maar ook geen domper.

Deze Coconut & Cream bodylotion is één van m’n favoriete bodylotions momenteel, dankzij de heerlijke geur. Kokosnoot en koekjes.. wie houdt er niet van? Als jou dit een lekkere geur ruikt, ruik dan snel eens aan deze budgettopper als je bij Douglas bent. :love:

Heb jij iets van dit merk?

10 REACTIES

  1. Hahaha ‘Wie houdt er niet van?’ uhm… ik dus. Nope, kokos is echt een geur en smaak waar je mij totaal niet blij mee maakt helaas. Maar de producten van I Love… tjah, daar ben ik wel enorm gek op. Laatst ook weer een halve liter douchegel opgemaakt, zooo heerlijk. xxx Lucinda

  2. Zomer in een fles! De geur van kokos doet mij altijd aan de zomer denken. En laat ik dit jaar nou niet echt dat gevoel gehad hebben… Ik ga snel bij Douglas kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in