Review: INGLOT Liquid Eyeliner

Eyeliners, ik ben er dol op. Ik heb er veel in m’n stash, in allerlei verschillende kleurtjes. Een saaie look kan in één klap een stuk spectaculairder worden door een simpele wing. Een kleine, of een grote, maakt niet uit. Eyeliner rocks! Vorige week bij het INGLOT Summer Event had ik m’n oog al laten vallen op dit product. Ik vertelde de medewerkster dat ik een nieuwe eyeliner zocht, een góede zwarte, en zij raadde mij deze aan. Ben je benieuwd of hij bevalt, lees dan verder!

De eyeliner zit verpakt in een doosje, waarop je alle informatie vindt, zoals de ingrediënten. De eyeliner zelf heeft een strak en normaal uiterlijk. Op de onderkant zit een sticker met de kleur erop, in dit geval 25, welke mat zwart is. Hij heeft een inhoud van 4 ml. Voordat je de eyeliner gaat gebruiken, dien je hem goed te schudden. Er zit een klein balletje in die de vloeistof goed mengt.

De eyeliner is vrij nat bij het aanbrengen, maar droogt binnen 30 seconden mat op. Als ik na 30 seconden over de eyeliner veeg met m’n vinger, geeft hij niet af. Pas bij hard te vegen (zowat wrijven) geeft hij wat af. Als ik m’n vinger een beetje nat maak en er dan over heen veeg, geeft hij direct af. Helaas niet waterproof dus, maar dit is dan ook geen waterproof eyeliner.

Zelfs in zonlicht is hij nog prachtig mat! Ik houd van het matte effect. Hij geeft ontzettend veel kleur af, maar ik zie er (van hééél dichtbij) nog wel wat stukjes huid door, dus twee lijntjes over elkaar is wenselijk voor het mooiste en zwartste effect. Op de onderste foto heb ik slechts één lijntje aangebracht.

Conclusie
Ik ben erg tevreden met deze eyeliner, ik gebruik hem elke dag. Hij blijft de hele dag op z’n plek zitten, tenzij je traanogen krijgt, dan veeg je binnen no time je wing weg. :sweat: Na een powernap zal je hem moeten bijwerken. Jammer dus dat hij niet waterproof is, dat is het enige minpuntje wat ik op te merken heb aan de eyeliner. Verder vind ik hem hartstikke top!

Informatie
Prijs: €12,00
Inhoud: 4 ml
Verkrijgbaar: INGLOT stores (klik hier voor verkooppunten)
Pluspunten: Droogt enorm snel, droogt mooi matte op, blijft heel lang zitten, je kunt er dunne lijntjes mee maken, bevat geen parabenen.
Minpunten: Niet waterproof, voor mooiste effect twee laagjes nodig, prijs kan voor sommige een minpuntje zijn, verkrijgbaarheid (hun webshop is nog steeds offline!).
Belangrijk om te weten: Deze Liquid Eyeliner is beschikbaar in heel veel mooie kleuren! Tevens bevat deze eyeliner geen parabenen.

Wat vind jij van matte eyeliner? En hoe lijkt jou deze?

23 REACTIES

  1. Hij ziet er echt lovely uit, ook met de killer wing erbij.. Damn gurl, looks good on you! Ik vind dat hij mooi zwart is, gitzwart. Mh, jammer dat hij met twee laagjes dekt, krijg dan altijd pijn.. Weird skin you know :’) But hij lijkt mij wel fijn qua kwastje en de hippe kleuren waar hij verkrijgbaar in is. :)

  2. Hij ziet er echt lovely uit, ook met de killer wing erbij.. Damn gurl, looks good on you! Ik vind dat hij mooi zwart is, gitzwart. Mh, jammer dat hij met twee laagjes dekt, krijg dan altijd pijn.. Weird skin you know :’) But hij lijkt mij wel fijn qua kwastje en de hippe kleuren waar hij verkrijgbaar in is. :).

  3. Het matte effect vind ik echt geweldig! Wel jammer dat de eyeliner niet waterproof is. Vind het altijd wel fijn als mijn eyeliner en powernap overleefd! ;-)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in