Review: Juicy Couture ♥ Viva La Juicy ♥ eau de parfum

Eindelijk! Nadat hij een lange tijd op m’n wishlist verbleef, kan ik hem er nu afhalen. Ik kocht vorige week, met 20% korting bij Wehkamp, Viva La Juicy van Juicy Couture. :love: Alles aan dit parfum is geweldig.. van het flesje, tot de geur. In deze review laat ik wat meer foto’s zien, en vertel ik je natuurlijk hoe geweldig hij ruikt! Kijk je mee?

Klik voor de rest van het artikel.

Er zijn diverse parfums die op m’n wishlist staan. Zo wil ik dolgraag nog het parfum van Elie Saab, La Vie Este Belle, Daisy by Marc Jabos, en nog een aantal. Viva La Juicy stond er ook op, niet vanwege het schattige flesje, maar ook dankzij de geweldige geur! Deze geur is in 2008 uitgebracht, en heeft een prachtig flesje. Toen ik zag dat de 100 ml eau de parfum van €54,95 naar €43,96 was afgeprijsd, twijfelde ik geen moment.

Topnoten: wilde bessen, mandarijn
Hartnoten: kamperfoelie, gardenia en jasmijn
Basisnoten: karamel, vanille, chocolade, amber en sandelhout

De geur is bloemig en fruitig. Ik houd van zoete geurtjes, maar nu we richting de winter gaan, wil ik meer “warm zoet” in plaats van “fris zoet”. Deze geur is nog steeds vrij zoet, maar heeft een warme, pittig bloemige ondertoon. Hij lijkt qua geur trouwens heel erg op het haarmasker van Amika! Hoe grappig?

Het enige minpunt is dat ‘ie bij mij niet lang blijft hangen. Ik koop tegenwoordig juist geen eau de toilette meer, maar eau de parfum. De heerlijke topnoten en hartnoten blijven maar 10 minuten hangen bij me, daarna krijg je de warme, zoete basisnoten, die ik nog maar heel licht ruik op mijn huid. Laatst had ik zeker 8x op mezelf gesprayd, maar toen we 10 minuten later in de auto zaten, rook m’n vriend er niks van! Zo jammer :sad:

Desondanks ben ik verliefd op de geur, vooral de top- en hartnoten. Deze zijn zó heerlijk! Ik blijf er maar aan ruiken, en het flesje is ook een ontzettende eyecatcher in m’n kast. Ik ben dol op het merk Juicy Couture en zou nog heel graag de bodylotion en showergel van Viva La Juicy willen hebben, ook zodat de geur dan misschien nóg langer blijft hangen.

Heb jij iets van Juicy Couture? Wat is jouw tip om parfum langer te laten hangen?

8 REACTIES

  1. Deze geur heb ik een jaar geleden ook gekocht, echt super lekker. Maar ik merk hetzelfde, hij blijft echt niet zo lang hangen. Toch vind ik de geur zelf echt wel lekker en het flesje is natuurlijk super, daar houd ik echt van. Die van mij is wel bijna op, maar ik zou hem zeker opnieuw kopen. xxx Lucinda

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in