Review: Justin Bieber The Key

18
41

Justin Bieber, je houdt van hem of je haat hem. Of je zit er tussenin, zoals ik. Ik weet nog steeds niet wat ik van de beste knaap moet vinden, maar dat maakt verder ook niets uit. Vandaag review ik zijn onlangs uitgebrachte parfum The Key. Dit is alweer het derde parfum van hem! Zelf zou ik niet snel een parfum van Justin Bieber aanschaffen (ik heb sowieso m’n “vaste merken”), maar dat blijkt volkomen onterecht te zijn.. lees snel verder!

Justin Bieber The Key; het nieuwe parfum

INSPIRATIE
Het nieuwe parfum van Justin Bieber, “THE KEY” opent een nieuw hoofdstuk van de successtory, Justin Bieber. Met dit nieuwe parfum onderstreept Justin nogmaals zijn ongekende relatie met zijn miljoenen fans.

THE KEY
Met Justin’s authentieke stemgeluid inspireert hij zijn fans om te blijven geloven in jezelf, te geloven in de connectie met Justin en het belangrijkste, te blijven geloven in je dromen. “THE KEY” belichaamd niet alleen deze dromen maar is ook de sleutel voor het openen van deuren.

HET ONTWERP
Geïnspireerd door Justin’s waardering voor cutting edge fashion en technologie, is de verpakking modern, fris en trouw aan Justin’s authentieke stijl.
De flacon is voorzien van een moderne, hoogglans witte afwerking geaccentueerd door gouden reflecterende accenten. Op de flacon zit een gouden sleutel, “THE KEY””.
De sleutel vertegenwoordigt een oprecht symbool van Justin aan zijn fans. Hij wil hen eraan herinneren om altijd in jezelf te geloven. De sleutel is versierd met fonkelende steentjes en kan worden verwijderd en zelfs worden gedragen. De doos is levendig en energiek, met een gouden grafische beeltenis. De grote aantallen sleutels in deze beeltenis staan voor het vermogen om de blijven geloven in het openen van dromen en deze in vervulling brengen.

Ik begin met het uiterlijk van dit flesje, die is namelijk heel mooi! De flacon is wit, en heeft gouden accenten. Op het gouden plaatje staat Justin Bieber The Key gegraveerd, dat vind ik een gaaf detail. Ook zit er een sleutelhanger aan, deze kun je loshalen en aan je sleutelbos doen. Het stelt een sleutel voor, met kleine steentjes erin. Love it! De binnenkant van de dop is paars, deze kleur zie je terug op het doosje.

Toen ik het parfum voor de eerste opspoot, wist ik niet wat ik rook. Hij is zó ontzettend lekker! Het zijn precies mijn geurnoten: warm en zoet. Hij opent met sappige mandarijn, peer, boysenberry en zoete bloesem. Fruitig en bloemig, zoals je kunt lezen! Het is een sprankelende geur als je hem net opspuit. Later ontvouwt de geur zich tot een iets warmere toon, met geurnoten als roze jasmijn, waterlelie en perzik nectar. De basisnoten zijn een stuk warmer, namelijk muskus, houtsoorten, vanille en een lichte touche van frambozenroom. Hoe lekker klinkt dat? De geur is energiek, sprankelend, fris, bloemig, fruitig, warm, en dat allemaal in één flesje!

De geur heeft mij absoluut weten te verrassen. Het is een heerlijk parfum, en de geur past erg goed bij aankomend seizoen. De warme geurnoten doen je wegdromen, terwijl de fruitige en bloemige geurnoten me direct vrolijk maken. Het is ook een geur die vrij lang blijft zitten, ik ruik hem aan het einde dag nog heel licht als ik aan m’n pols snuffel. Ik gebruik meestal 5 spuitjes, en krijg daarna vaak complimenten van anderen dat ik lekker ruik. Kijk, dat is altijd leuk! ;)

Adviesprijzen
Eau de Parfum 30 ml € 29,95
Eau de Parfum 50 ml € 40,95
Eau de Parfum 100 ml € 50,95

Justin Bieber ‘The Key’ is exclusief verkrijgbaar bij Douglas. Je kunt hem ook online kopen bij Douglas. Je betaald nu geen verzendkosten!

18 REACTIES

  1. Hey, die geurnoten klinken inderdaad echt lang niet slecht! Ik ben stiekem wel nieuwsgierig geworden… :) Al vind ik de flacon net iets minder mooi. Hij is net iets te ‘tacky’ voor mijn smaak, maar ik moet toegeven: Met jouw mooie foto’s weet je ‘m goed te verkopen!

  2. ik hep de sleutel van justinbieber hard bat lugje is egt top man ik ben er hellen mal verliefd op gewoorder
    ik vind hem egt een lief jonger bat bie bit boet voor mooi meisje hij is egt top jonger en hil knap ik zou hem wel als vriendje
    wil hedden maar bat kan toch niet denk ik maar bat zou wel leuk zijn bat ik is oke een aardig jonger bat hij zo mooi luigje
    hij is vaking lekker justinbieber kiss my justinbieber

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here