Review: Labello Repair & Beauty (+ winactie)

Iets wat nooit ontbreekt in mijn tas: lipbalm. Sterker nog, een stuk 5 lipbalms liggen verspreid door m’n hele handtas. Ik heb gelukkig nooit gebarsten lippen, maar omdat ik dat graag zo wil houden, smeer ik ze soms in met lipbalm. Degene die ik de laatste tijd veel gebruik is de Labello Repair & Beauty. Ik kreeg deze, samen met twee andere, opgestuurd van Labello. Twee om weg te geven aan jullie! Lees snel verder voor mijn mening over deze lipbalm en hoe je kans maakt op één van de twee Labello’s.

Labello Repair & Beauty is speciaal ontwikkeld om droge lippen te herstellen. De ingrediënten zorgen ervoor dat de lippen optimaal gehydrateerd worden, en helpt kapotte lippen snel te herstellen. Tegelijkertijd geeft de lipbalm je lippen een mooie glans, met een lichtroze gloed. Er zit 5,5ml inhoud in en de lipbalm is 12 maanden houdbaar.

De ingrediënten zien er goed uit! Er zit wonderolie in, sheaboter en jojoba olie, verder spot ik de bekende ingrediënten zoals parfum, glycerine en aqua. De overige ingrediënten zijn ingrediënten (voornamelijk wassen) die ervoor zorgen dat de lippen zacht en soepel worden, gehydrateerd worden, dat er een geurtje aan de lipbalm zit, en dat de lippen een mooie glans krijgen. Hoofdingrediënt is octyldodecanol, een populair ingrediënt in lotions en moisturizers, vanwege de verzachtende eigenschappen.

De lipbalm is zacht, smeert prettig uit, en laat direct een heerlijk laagje achter op m’n lippen. Hij blijft zeker 2 uurtjes zitten voordat hij bijgewerkt moet worden. Er zit niet echt een geurtje aan, wat fijn als is als je daar niet van houdt. M’n lippen glanzen na het aanbrengen optimaal, en m’n lippen voelen heerlijk zacht aan! De Labello Repair & Beauty kost €2,99.

Wil jij ook een Labello Repair & Beauty winnen? Laat dan een reactie achter onder dit artikel. Maandagavond pik ik willekeurig twee winnaars (via random.org) en hun namen komen in dit artikel te staan. Zij krijgen ook een mailtje, dus zorg dat je een geldig e-mailadres invult!

Gefeliciteerd Esmeralda en Margriet! Jullie hebben een mailtje ontvangen van me.

35 REACTIES

  1. heb altijd zulke vreselijke gebarsten lippen tot pijn aan toe en heb altijd wel wat bij me, maar kan nooit genoeg zijn natuurlijk.

  2. Hoi!
    Ik zou graag meedoen met de actie :-)
    Ik heb altijd last van droge, vaak kapotte lippen. Een extra lippenbalsem is erg welkom bij mij.
    Vele groetjes, Lia

  3. Ik heb ook altijd en overal lipbalsem bij me. Ik heb bovenstaande gehad, maar vond m toch niet zo heel fiin. Hij tintelde bij het smeren, wat ik fijn vond. Maar ik vond de geur niet echt fijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in