Review: LaFemme Shimmery Eye Shadow

Ik weet dat een hoop van m’n blogposts beginnen met “Ik liep vorige week in de stad, toen..” maar helaas, dat is dit keer niet anders. Ik liep namelijk vorige week in de stad (hihi) met Bianca, toen we in een soort bazaar-outlet-achtige winkel (think: Action meets Euroland) dit palette tegen kwamen. Voor een heel mooi prijsje.. maar is het wat? Lees snel verder!

Het is een palette met 27 shimmery oogschaduws, maar heel veel overspray (bovenste laag is shimmery, veel glitters, maar zodra die bovenste laag eraf is, hou je normale oogschaduw over). Er zit een spiegeltje aan de rechterkant, en aan de linkerkant zit een oogschaduwapplicator (inmiddels eruit gehaald).

Het palette kost € 5,00

Ik maakte ook voor jullie swatches. Ik dacht in de winkel dat ‘ie erg gepigmenteerd is, maar dit valt (vooral met de lichtere kleuren) erg tegen. Op alle foto’s heb ik een oogschaduwbasis gebruikt.

Ik vraag me écht af wat die witte brokjes zijn, in de linkerroze oogschaduw..

(Hier zie je dat je 2 kleuren zelfs niet eens ziet, maar dit komt ook mede door het lichtinval!)

Verder zitten er rechts nog 3 kleuren: wit, zilver en roze. Deze zijn niet geswatched.

Pluspunten:
* mooie prijs
* veel kleuren en daardoor dus veel keuze

Minpunten:
* niet erg gepigmenteerd
* overspray, wat jammer is omdat er toch op staat dat het ‘shimmery eyeshadow’ is

Ze hebben ook nog een andere versie, dat is met andere kleuren. Dat is palette 01, ik heb 02.

Wat vinden jullie van dit palette?

[five-star-rating]

8 REACTIES

  1. Heey,

    Die heb ik ook!
    Jammer van het glitter laagje inderdaad en de pigmentatie is niet echt goed.
    Maarja was te proberen voor die 5 euro;)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in