Review: Laifline Yu! ♥ foot scrub / foot cream / foot bath

Nu het weer kouder wordt, verzorg ik des te graag m’n voeten. Als ik het goed wil aanpakken, neem ik eerst een voetenbad, dan scrub ik ze, en daarna smeer ik ze in met een lekkere crème. Voor dit ritueel zijn de producten van Laifline ideaal! Ik testte voor jou drie producten uit, namelijk de foot bath, foot scrub, en de foot cream. Kijk je mee?

Alle drie de producten zijn te koop Wellness Queen. Ze zijn van het merk Laifline, en de lijn heet Yu!. Je herkent ze aan het fel oranje label op de verpakking.

Yu! Foot Bath (150ml) – klik – €9,95
Ik begin met het eerste product wat ik in dit voetverzorgingsritueel ga gebruiken: de foot bath. Een fles van 150ml, waar je heel lang mee doet, omdat je maar een paar druppels nodig hebt van dit product. Erg zuinig in gebruik dus! De substantie is donkergroen en helder, en erg vloeibaar. De geur is fris, ik ruik direct menthol. Het ruikt een beetje als die anti-hoest snoepjes! Er zit parfum in, onderaan de lijst, dus even opletten als je hier gevoelig voor bent.

Ik heb een voetenbadje gemaakt met dit product, en het schuimt lichtelijk in het water, en het water kleurt ook groen. De geur is erg aangenaam en fris! Ik heb m’n voeten 15 minuten erin gehad, en na afloop voelde ze heel fris aan. Dat was stap 1, op naar de volgende twee producten!

Yu! Foot Scrubklik – €9,95
Deze scrub zit in een tube van 75ml, en bevat een handige doseerdop. De scrub zou zweet en slechte geuren absorberen en de voeten diep reinigen. De scrub werkt stimulerend, zorgt dat de voeten lang fris blijven en houd nare geurtjes weg. Hij bevat geen parabenen, wel kokosolie.

De geur is hetzelfde als de Foot Bath – fris, menthol en eucalyptus ruik ik. (Terwijl dit er niet in zit!) De scrub zelf is gelig en bevat de zaadjes van aardbeien, hierdoor krijg je verschillende groottes scrubkorrels. Ook zit er maris sal in, beter bekend als zeezout. Deze scrubkorrels zorgen er samen voor dat je voeten goed ontdaan worden van dode huidcellen en losse velletjes. Met een nieuw, zacht velletje als resultaat! Hij maakt m’n voeten op en top zacht. Op naar de laatste stap: de voetencrème!

Yu! Foot Creamklik – €8,95
Ook weer een tube met 75ml erin, de substantie is wit, en vloeibaar maar stevig. De geur is niet zo fris als de bovenstaande twee producten, deze ruikt een beetje saai. Het is niet echt een lekkere geur, maar aangezien ik het toch op m’n voeten smeer, vind ik dat in dit geval niet zo erg.

Hij bevat urea, macadamia olie, en abrikozenpitolie. Ik spot geen parabenen, alcohol, of parfum in de lijst. Zeer vriendelijk voor de gevoelige huid, dus! Hij smeert een beetje stroef uit, maar dit zorgt er wel voor dat hij snel intrekt en geen witte waas achterlaat. Bij heel vloeibare crèmes smeer je je soms een ongeluk, bij deze is dat niet zo. We zitten aan het einde van ons ritueel en mijn voeten zijn inmiddels zijdezacht, schoon, fris en een stuk toonbaarder dan voorheen!

Conclusie: Het zijn drie fijne producten, ze doen goed hun werk. Vooral aan te raden om gecombineerd met elkaar te gebruiken, voor het ultieme wellness gevoel! Je voeten zullen je na afloop dankbaar zijn, geloof mij. Kijk ook even bij de andere producten uit deze lijn!

Ben jij bekend met dit merk? Hoe lijkt het jou?

8 REACTIES

  1. Volgens mij heb ik hetzelfde setje ooit van mijn moeder gekregen toen ze een dagje naar de Huishoudbeurs was geweest.
    Zelf verwaarloos ik mijn voeten in de winter nogal… Pas als het weer slipper-weer wordt ga ik weer aan de slag met de voetvijl e.d..

  2. Nog nooit van het merk gehoord, de verpakking is wel gigantisch opvallend. Mijn voeten verwaarloos ik wel een beetje als het om verzorging gaat, erg eigenlijk. Toch maar eens wat meer gaan rondneuzen. xxx Lucinda

  3. Wauw dat klinkt echt heerlijk zeg! Ik gebruik altijd eerst een voetenbadje met Kneipp, daarna scrub en vijl ik mijn voeten om ze vervolgens in te smeren met Dr. Fish voetencrème. Ook echt een aanrader! Tot nu toe nog geen ontdekt die zo goed mijn droge voeten hydrateert :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in