Review: Lavera Basis Sensitiv Hand Cream

Inmiddels heb ik al het één en ander van het natuurlijke merk Lavera, sindskort heb ik ook een handcrème uit de Basis Sensitiv lijn. Ik was over de body butter al lyrisch, dus de handcrème volgde snel. Benieuwd naar hoe ik hem vind? You know what to do!

Zoals we gewend zijn bij handcrèmes, zit ook deze handcrème in een tube met klikdop. Hij bevat 75 ml, wat een mooie inhoud is. Zeker omdat hij maar €4,45 kost! De Basis Sensitiv lijn is geschikt voor het hele gezin en voor dagelijks gebruik. 100% gecertificeerde, natuurlijke ingrediënten. Vrij van siliconen, paraffine, phthalate, plastic microbeads, minerale olie, parabenen, synthetische geurstoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Ze zijn dierproefvrij.

Bovendien bestaat deze handcrème uit goede, natuurlijke ingrediënten zoals sojaboon-olie, sheaboter, jojoba-olie, amandelolie, vitamine e, calendula (goudsbloem), theeplant extract en koolzaad. Wat ik wel jammer vind is dat er alcohol en parfum in zit, weliswaar van natuurlijke, essentiële oliën, maar dan nog. Is het echt nodig?

De witte substantie is vrij stevig en heeft een bloemige, zachte geur. Het is dezelfde geur als die van de body butter, dus ik vermoed dat dit gewoon dé Basis Sensitiv geur is. Hij smeert heerlijk rijkelijk uit en trekt lekker snel in. M’n handen voelen écht gehydrateerd en zacht aan en ik hoef ze pas na een paar uur weer in te smeren. Ideaal voor ’s nachts, maar ook voor op je bureau of in je tas.

Lavera Basis Sensitiv Hand Cream bevat 75ml en kost €4,45. Je koopt hem bij SoloBioMooi.

Smeer jij veel handcrème momenteel? Hoe lijkt deze geur je?

6 REACTIES

  1. Deze geur lijkt mij erg fijn, Ik ben dol op almond geuren….zelf gebruik ik best wel behoorlijk wat handcreme….de prijs voor een priduct wat helemaal uit natuurlijke bestandelen bestaat ,is wel onwijs leuk en haalbaar voor iedereen om te kunnen kopen…dat vind ik toch ook wel een heel groot pluspunt bij deze handcreme :cheer:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in