Review: L’oreal Glam Shine Crystals #301

Zo, dat is weer even een mond vol, hé? L’oreal Glam Shine Crystals nummer honderd-en-drie. En dat is mijn nieuwste lipgloss, vorige week gekocht bij de DA. Normaal koop ik geen lipgloss (omdat ik er zelf een stuk of 8000 heb) (bij wijze van spreken hé) maar toen ik deze zag liggen werd ik toch erg nieuwsgierig.. De woorden ‘glitter’, ‘glam’, ‘crystals’ en ‘sparkly’ veroorzaakte zowat een kortsluiting in m’n hoofd, en ik moest direct kijken hoe ‘ie eruit zag..

En holy moly wat is ‘ie mooi! So sparkly, so glamorous, so pretty.. klik snel verder voor een review en swatches!

L’oreal Glam Shine Crystals, dat is ‘m dus. Al langer in de collectie, en nu met 40% bij de DA. Daardoor ging de prijs van € 10,99 naar € 6,60.

“Nieuwe intense tinten vol sapectaculaire lichtweerkaatsingen, die de lippen een schitterende kristalglans geven.

Glam Shine Crystals is een ode aan de glamour en de sensualiteit dankzij de microkristallen die het licht vangen en het in multitone lichtweerkaatsingen uiteen laten vallen. De lippen zijn onweerstaanbaar schitterend, de kleur sprankelend.

De collectie Glam Shine Crystals is een ongelooflijk mozaïek van kleuren met microkristallen voor een oogverblindend schittereffect.”

Bron: L’oreal Paris website

Naakte lippen

Met de lipgloss

Pluspunten:
* het kwastje brengt de lipgloss in één veeg aan
* de lipgloss ruikt erg fruitig
* de lipgloss overleeft een glas drinken

Minpunten:
* ondanks dat het een mooie gloss is, is €10,99 voor 6ml lipgloss best prijzig
* de lipgloss blijft niet enorm lang zitten, maximaal een uurtje

Disclaimer: Dit merk test op dieren en/of verkoopt in China. Tijdens het schrijven en publiceren van dit artikel, was ik daar nog niet mee bezig. Sinds oktober 2016 (klik voor uitleg) heb ik besloten alleen nog maar over dierproefvrije merken te schrijven. Ik heb besloten om de artikels -over merken die wél op dieren testen- te laten staan. Niet alleen omdat ik anders heel veel tijd, moeite en geld weggooi, maar vooral omdat ze voor veel mensen nog nuttig en informatief kunnen zijn. Mensen die deze merken wel gebruiken, bijvoorbeeld. Dat respecteer ik volkomen, en daarom blijft dit artikel gewoon online staan.

Wat vinden jullie van de lipgloss? En zijn jullie ook zo’n sucker voor pretty, sparkling things?

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in