Review: Lush Bath Bombs ♥ Dragon’s Egg, Blackberry, Granny Takes a Dip

Het is weer tijd voor een artikel waarin ik jou drie bruisballen van Lush ga laten zien! De keuze was moeilijk, want ik heb een mand vol met Lush bruisballen.. welke kies ik dit keer? Maar uiteindelijk heb ik er weer drie opgemaakt de laatste tijd en laat ik ze aan je zien. Welke móet je hebben, en welke kun je beter laten liggen? Lees mee!https://instagram.com/p/yYCvtRK1Nd/?modal=true

Dragon’s Egg

Aan de buitenkant is hij vrij simpel – een witte bruisbal met hier en daar wat gekleurde stukjes die eruit steken. Maar laat je niet misleiden! Hoe saaier de buitenkant, hoe spectaculairder de binnenkant. Deze bruisbal kost €4,95 (180g) en heeft een heerlijke, opwekkende citrusgeur. Citroen en bergamot vullen je badkamer, dus als jij ’s ochtends wel eens baddert.. gooi deze er dan eens in! Wake-up call immediatly!

Zodra ik de bruisbal in het water leg, begint hij meteen volop te bruisen. Eerst komt er een flinke, witte schuimlaag op het water, daarna kleurt hij het badwater goud! Heel veel kleine glitters komen eruit, en later ook wat verschillende kleuren – alhoewel dit niet zoveel was als dan ik had verwacht. Over het algemeen was het badwater goud, en lag er een mooie witte schuimlaag op. Alsof je Cleopatra bent, zo waan je je!

Ik vond de geur van deze bruisbal echt een pluspunt. Heerlijk fris, en ook sterk aanwezig. Na afloop voelde m’n huid enorm zacht aan, en voelde ik me geestelijk weer helemaal wakker en fit. Absoluut eentje die ik vaker ga kopen!


https://instagram.com/p/yz-eddq1On/?modal=true

Blackberry

Niet een bruisbal die me meteen zou aanspreken. Ik ben niet per sé dol op de geur van zwarte bessen, en hij leek me ook een beetje standaard. Goh, wat zat ik verkeerd! Wat een heerlijke bruisbal is dit. Hij kost €4,95 en weegt 180 gram. Hij deelt dezelfde fruitige geur als Sultana of Soap – met een flinke portie bergamot.

Hoewel ik op het moment van badderen strontverkouden was, en dus absoluut niéts rook, kan ik je dus helaas geen accurate geurbeschrijving geven. Maar ik gok op een zoete, fruitige bessengeur met een tintje bergamot. Hij maakte het badwater paars, en als je goed op één van de foto’s kijkt, zie je dat er een soort ‘laagje’ op het badwater ligt. Dit laagje maakte mijn huid na afloop erg zacht en soepel! Insmeren met bodylotion was gewoon niet meer nodig.

Ook zit er in de bruisbal een klein papiertje met daarop de tekst: “BOOM BOOM!”. Hilarisch! Leuke toevoeging. Hoewel de bruisbal erg snel oploste en ‘alleen’ de kleur paars vrijgaf, vond ik hem toch erg relaxing en lekker! Ik zou hem niet als eerste opnieuw aanschaffen, maar ik zou hem ook niet laten liggen.


https://instagram.com/p/zLS1pXq1Kd/?modal=true

Granny Takes A Dip

Deze bruisbal (schijf, eigenlijk) was vorig jaar al te koop, tijdens de zomercollectie. Hij kost €4,95 (170g) en heeft een zowel opwekkend als verwarmende geur, dankzij de gember, zwarte peper en verfrissende citroen. Een unieke geurcombinatie, en de verschillende kleuren in deze bruisbal toveren je bad in no time om in een kleurenpalet.

Het is een langzame fizzer, je geniet dus extra lang van het bruisen. Beetje bij beetje komen de kleuren vrij – eerst roze, dan blauw, dan rood, en dan groen. Hij bruist erg mooi en zweeft over het badwater, en laat hierbij een heerlijke schuimlaag achter. De kleuren zweven sierlijk door het water heen, en dit alles zorgt voor een prachtig kleurspektakel. Ook liet hij een goede schuimlaag achter die ervoor zorgde dat mijn huid na afloop niet meer ingesmeerd hoefde te worden.

Welke van deze drie vind jij het mooist? Welke spreekt jou het meest aan?

13 REACTIES

  1. Zo gaaf vind ik dat, al die kleuren in het bad. Ook de geur van zwarte bessen spreekt mij wel aan. Alleen vind ik het dan wel raar dat er dan zo’n briefje in zit, ik houd niet van natte briefjes en dingetjes. xxx Lucinda

  2. Oh, ik ben zo blij dat ik sinds kort ook weer een bad heb, YEAH! Tof dat je je instamovies deelt, zo kun je het effect van de bruisbal makkelijker beschrijven in je review

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in