Review: Lush Bath Bombs ♥ Floating Flower, Shoot for the Stars, Northern Lights

Ik ben de laatste tijd veel in bad geweest. Onder andere voor jou, om een aantal bruisballen te testen! Uiteraard de bruisballen van Lush, want als ik in bad ga, doe ik dat met Lush. :wink: Ik testte een aantal bruisballen van de afgelopen collecties, maar ook eentje uit de Valentijnsdag collectie. Van elke bruisbal laat ik foto’s, een filmpje en mijn mening zien! Ben je benieuwd? Klik verderrr!


http://instagram.com/p/xsEPJqq1HP/?modal=true

Floating Flower

Floating Flower is onderdeel van de Valentijnsdag collectie. Hij kost €5,50 en ik vind hem vrij groot. Hij heeft een mooi, stervormig uiterlijk bestaande uit verschillende kleuren. Als je een klein bad hebt, of extra zuinig wilt zijn, zou je deze makkelijk door de helft kunnen breken.

De geur is zoet en bloemig, hij ruikt naar een vers boeket. Of alsof je door een veld vol met bloemen loopt. De geur is perfect voor het voorjaar, maar ook tijdens deze koude dagen is hij extra fijn. Hij gaf flink wat geur af in de badkamer, heerlijk! Hij bruiste niet spectaculair, hij ging eerder heel langzaam. Tijdens het bruisen kwamen er allerlei kleuren uit de bruisbal – geel, roze, blauw, groen. :inlove: Deze bruisbal liet géén aanslag achter in m’n bad.


Het uiteindelijke bad, een hele Floating Flower met een stukje Wizard Bubble Bar.


http://instagram.com/p/xaMt37q1Gz/?modal=true

Shoot for the Stars

Deze prachtige bruisbal was onderdeel van de kerstcollectie. Hij kostte €4,95. Deze bruisbal heeft de heerlijke, warme geur van Honey I Washed The Kids zeep. Mocht je die geur niet kennen: vanille/toffee! Shoot for the Stars heeft een gemiddelde grootte, ik gebruik hem in één keer in mijn (vrij grote) bad.

Hij bruiste niet heel snel, maar heel geleidelijk vulde hij het bad met allerlei prachtige kleuren. En wat een heerlijke geur kwam er vrij! Uiteindelijk werd het badwater heel donkerblauw met allerlei zilveren glitters. Alsof je naar de sterrenhemel kijkt, tijdens een heldere nacht. In het begin komt er voornamelijk blauw en geel uit de bruisbal, maar in het midden ontdek je ook roze.

Dit is absoluut één van mijn favoriete bruisballen van Lush. Het badwater is prachtig, en de geur is heerlijk. Helaas is hij momenteel niet meer te koop, maar ik hoop héél hard dat hij einde van dit jaar tijdens de Kerst weer verkrijgbaar is. Overigens liet hij wel wat glitters achter op de bodem van m’n bad, maar geen aanslag op de rand. Wel even de minuscule glitters wegspoelen dus, na afloop!


Het uiteindelijke bad, een hele Shoot for the Stars met een stukje bubble bar (ik weet niet meer welke..)


http://instagram.com/p/w6m1PJK1K5/?modal=true

Northern Lights

Deze bath bomb kocht ik in Engeland. Hij viel direct op tussen alle ronde bruisballen! Maar ook in Nederland was hij te koop in de Halloween collectie, namelijk voor €4,95. Ook weer een bath bomb waarvan ik baal dat ik er niet meerdere heb gekocht. Want hoewel hij er ‘gewoon’ paars uitziet, zit hij barstensvol mooie kleuren en sterretjes. Deze staaf is heel makkelijk door de midden te breken, en dus twee keer te gebruiken.

Deze bath bomb is wederom een stukje magie. De kleuren die eruit schieten tijdens het oplossen, de heerlijke geur (zelfde geur als Christmas Eve bubble bar – jasmijn en lavendel) en het uiteindelijke kleurenpalet in je bad. Ook dreven er kleine, gele sterretjes aan de oppervlakte, zó tof! M’n huid werd van deze bath bomb erg zacht, en hij liet geen aanslag achter in bad. Ook de sterretjes losten vanzelf op!


Een hele Northern Lights met een stukje The Comforter Bubble Bar.

Welke van deze drie vind jij het mooist? Welke spreekt jou het meest aan?

16 REACTIES

  1. Haha Northern met Comforter, leuke combi! <3 Ik heb nog 1,5 northern liggen, YAY <3 Shoot for the Stars is ook heerlijk, die heb ik nu ok nog 2 keer, yay haha! <3 Ik het sowieso te veel nu :-D

  2. Wat ziet het er allemaal gaaf uit zeg! Fijn ook dat je er bij vermeld of het wel of geen aanslag achter laat, dat lijkt mij best irritant. Als ik dit jaar eens in een hotel terecht kom met een bad, reken maar dat ik dan eerst een bath bomb bij de lush ga scoren. xxx Lucinda

  3. Wat geweldig dat je er meteen filmpjes bij hebt gedaan, geeft een hele goede indruk! Shoot for the stars stond al langer op mijn wishlist, maar had geen idee dat hij LE was en nu baal ik enorm aah! Die laatste vind ik ook echt prachtig ♥.♥

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in