Review: Lush Curly Wurly

Curly Wurly is een shampoo boordevol kokosnoten, bedoeld voor mensen met een flinke bos krullen. Om deze in bedwang te houden, en ervoor te zorgen dat het niet gaat pluizen, zitten er veel boters in deze shampoo. Nu heb ik allesbehalve een bos haar, maar ik kreeg laatst de kans om gloednieuwe pot met iemand te ruilen, en die kans liet ik niet aan me voorbij gaan! Bos krullen of niet, ik moest en zou deze shampoo hebben. Want: kokosnoot.

Lees verder voor de review!

Voor €16,75 krijg je een pot van 220 gram. Deze shampoo is echter anders dan gewone shampoos – deze is niet helemaal vloeibaar! Hij is wel zacht, dus je schept er met je vingers wat uit, en smeert dit in je haar. Het is een zacht papje met stukje kokos erin, dus dit voelt een beetje onwennig in het begin. Het uitsmeren en verdelen van de shampoo gaat niet zo makkelijk (ook omdat deze shampoo niet schuimt!), je moet er even handig in worden.

Ik zei al dat deze shampoo vol met kokosnoten zit, het tweede ingrediënt is kokosrasp. Dat zijn de stukjes in de shampoo. Er zit ook een flinke portie kokosolie in, wat je haar voedt en beschermt. Ook zit er sheaboter, jojoba olie, vanille, citroensap, olijfolie, verse papaja, verse uitloop eieren, en nog veel meer in. De boters erin maken maken het haar glad en steil, en werkt goed tegen pluizen. Het haar krijgt veel glans, wat deze shampoo ook geliefd bij mensen met steil haar maakt (hoi).


Gewassen met Lush Curly Wurly. Verder geen andere haarproducten gebruikt.

De geur is heerlijk! Hoe kan het ook anders? :D Een warme, maar tegelijkertijd lichtfrisse kokosnoot geur, met een vleugje vanille. Na het wassen blijft je haar de hele dag subtiel naar kokosnoot en vanille ruiken – wat voor mij echt een groot pluspunt is! Het goedje ziet er niet uit (iemand zei dat het leek alsof er maden inzaten, ew) maar ruikt lekker én – het belangrijkste! – de werking is goed. M’n haar is glad, glanst als een malle, en zit gewoon goed.

Lush Curly Wurly kost €16,75 en bevat 220 gram.

15 REACTIES

  1. Klinkt heerlijk! Mijn haar zou Curly Wurly nu ook fijn vinden denk ik. Het is zo droog nu….
    En dat deze naar kokosnoot ruikt… Mmmm zo lekker!

  2. Deze ruikt inderdaad heel lekker! Heb jij na de shampoo geen conditioner meer gebruikt trouwens? Ik moet dat wel hoor (met mijn wilde krullenbos). Ik krijg sowieso die stukjes rasp er maar moeilijk uit zonder een conditioner te gebruiken. Mooie foto’s weer chick!

  3. Haha die maden… That was me :mrgreen:

    Echt mooie glans in je haar.. misschien moet ik ‘m ook maar eens proberen, met mijn steile haar. Kokosnoot is altijd goed en wat glans kan ik ook wel gebruiken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in