Review: Lush Dirty Springwash showergel

Eén van de paar showergels die ik nog niet had van Lush (ik weet het – hoe bestaat het!), was Dirty Springwash. Het idee van een reguliere, frisse, menthol douchegel deed me niet zo heel veel. Toch ben ik laatst overstag gegaan toen ik hem rook in de Lush winkel. Waarom? Dat lees je verder in dit artikel!

Klik voor de rest van het artikel.

“Lekker om ’s ochtends mee wakker te worden, verfrissend na een warme dag, Springwash Douchegel is altijd goed en voelt als een sprong in een koel bergmeertje. Muntoliën zorgen voor de verfrissende geurkick.
Deze douchegel is een van de geurcomponenten die samen de heerlijke geur Dirty vormen.”

Ik kocht een fles van 250 gram, deze kost €15,75. Dirty Springwash bevat kruismuntolie, menthol kristallen, en tijmolie. Deze combinatie zorgt voor een enorme frisse geur, maar minder menthol dan ik had verwacht. Het is dus niet alsof je aan een blik met pepermuntjes zit te ruiken, maar je ruikt alsnog een behoorlijk frisheid. De munt ruik je er goed in, en de tijm zorgt ervoor dat je een héél klein beetje kruidig tintje krijgt.

Onder de douche is hij heerlijk! Zoals Lush al zegt, is hij lekker voor ’s ochtends. Door de frisse geur ben je direct goed wakker, maar ook ’s avonds is hij heerlijk. Hij schuimt goed, en m’n huid voelt na afloopt niet droog of trekkerig aan. Ook niet superzacht, helaas. En de geur blijft ook niet héél lang hangen op m’n huid. Dit is natuurlijk wel te regelen door andere producten uit de Dirty lijn te gebruiken, maar die heb ik zelf (nog) niet.

Een unieke, lekkere geur. Ik snap waarom dit een populaire lijn is van Lush! Stiekem is dit een mannenlijn, maar ook vrouwen kunnen gewoon genieten van de frisse geur van de Dirty producten. Hieronder heb ik nog even een collage gemaakt met alle Dirty producten van Lush die momenteel verkrijgbaar zijn!

Heb jij iets van de Dirty lijn van Lush? Hoe lijkt de geur jou?

15 REACTIES

  1. Ik denk dat deze geur/douchegel fantastisch is op ochtenden dat ik gewoon niet wakker kan worden. Gooi dan deze onder de douche en ik denk zeker wel dat het zou helpen. Zelf ben ik wel helemaal lang leve de zoet als het om douchegels gaat, dus dit zou zeker even wennen zijn voor mij. Maar alsnog… heerlijkheid. xxx Lucinda

  2. Ik heb kleine Dirty Showergel onder de douche staan op dit moment. Ik ben zo dol op de frisse geur en ik denk dat mijn vriend hem stiekem ook erg lekker vindt, want hij gaat wel erg hard opeens haha. Prachtige foto’s heb je gemaakt <3

  3. Toevallig heb ik deze gisteren nog in mijn handen gehad, maar toch teruggezet.. Ik was niet heel enthousiast over de geur. Nu ik het zo lees ben ik toch wel nieuwsgierig geworden (dit doe je iedere keer met je artikelen! haha).. misschien maar gewoon eens een kleintje proberen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in