Review: Lush Frozen Bath Bomb

Niet alleen Intergalactic is een nieuwe bruisbal in het assortiment van Lush, ook Frozen werd er onlangs aan toegevoegd. Beschreven door Lush als “een magische badervaring” dankzij de prachtige kleuren en geuren. Ik kan je vertellen dat daar geen woord over gelogen is! Kijk verder naar mijn bad-ervaring met Frozen.

“Frozen zorgt voor een magische badervaring, door de prachtige kleuren en heerlijke geur. Het parfum van Tunesische neroli, roos uit Turkije en grapefruit uit Cyprus heeft een opwekkende werking.
Frozen heeft dezelfde geur als ons verzorgend haarparfum Happy Happy Joy Joy.”

Frozen weegt 200 gram en kost €5,95. Hij heeft een zeer frisse, maar toch ook wat bloemige geur. Een echte Lush geur, als je snapt wat ik bedoel. Zo’n heerlijke, unieke geur die geen enkel ander merk heeft. Frozen bevat grapefruitolie, neroli-olie, en rozenolie. Als ik na een half uur uitgeroken ben aan Frozen, is het tijd om hem in bad te mikken!

INGREDIËNTEN: Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Citroenzuur (Citric Acid), Parfum (Perfume), Grapefruit essentiële olie (Citrus paradisi), Neroli essentiële olie (Citrus aurantium amara), Roos essentiële olie (Rosa damascena), Wijnsteenzuur (Tartaric acid), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Lilial (Lilial), Geraniol, Hydroxycitronellal (Hydroxycintronellal), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Sneeuwvlokjes glitter, Zilver glitterpoeder, Kleurstof 42090 (Colour 42090), Kleurstof 42053

Klik op het beeld om het filmpje te laten afspelen/stoppen. Klik hier als je niets kan zien.

Frozen heeft geen verrassingen zoals andere kleur binnenin of een briefje, gewoon lekker blauw, blauw en nog meer blauw. Oh, en glitters! Na een paar minuten is de bruisbal opgelost en is je badwater een mooie, heldere kleur blauw. Er drijven glitters onder water, bonuspunt! De badkamer ruikt inmiddels heerlijk en na afloop voelt m’n huid zacht aan. Ik zou hem absoluut opnieuw kopen, alleen al vanwege de geur en de kleur van het water. :heart2:

Frozen Bath Bomb kost €5,95 en je koopt hem in de webshop of in één van de Lush filialen.

16 REACTIES

  1. Leuk om te zien! Ik wil zo graag een keer een bruisbal kopen van Lush, maar helaas heb ik geen bad. Binnenkort ga ik een weekendje weg dus dan maar een kamer met een bad nemen, kan ik er toch 1 kopen haha!

    Xx Sabrina

  2. Binnenkort gaan wij waarschijnlijk een weekend naar Center Parcs en ik zit er nu al aan te denken om dan toch eens zoiets van Lush te gaan kopen. Thuis heb ik geen bad, maar daar dan waarschijnlijk wel. Even een extra geniet momentje voor mezelf inplannen.

  3. Oh, hij is mooi! Ik koop meestal de roze bath bombs, maar voor deze wil ik wel een uitzondering maken. Ben bijna door mijn Lush-stash heen, dus ik wil zeker nog eens wat nieuwe bath bombs inslaan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in