Review: Lush Intergalactic Bath Bomb

Goedemorgen! Vandaag heb ik weer een review en demonstratie van een Lush bruisbal. Eentje die vrij nieuw in de collectie is, namelijk Intergalactic. Niet alleen zijn naam is mooi, ook zijn uiterlijk! Vandaag laat ik je zien hoe deze beauty het in de badkamer doet. Wees gewaarschuwd: veel foto’s! :wink:

Deze mooiboy heeft een gewicht van 200 gram en een uiterlijk too die for. Ik bedoel, kijk hoe mooi! Al die kleuren! Die glitters! Al zou ‘ie naar ezelstront ruiken, dan zou ik hem nog kopen. De geur is gelukkig wel wat beter dan dat – de geur is hemels, één van de betere geuren in de categorie bruisballen. Zeer fris dankzij de pepermunt, maar ook lekker zoet en lichtelijk fruitig door de grapefruit erin. Hij krijgt een ietwat houtachtige noot door cederhout en vetiver.

Klik op het beeld om het filmpje te laten afspelen. Klik hier als je niets kan zien.


Hij maakt het water vijftig tinten blauw, en uiteindelijk blijft er een mooie, heldere kleur blauw over in het water. Onderwater vind je weer kleine glitters! Na een paar minuten is de bruisbal volledig opgelost en is de badkamer gevuld met een heerlijke, frisse maar toch ook warme geur. Zo’n typische Lush-geur: onbeschrijfelijk, maar verdomd lekker.

Na afloop voelde m’n huid zacht en soepel aan, en was m’n humeur ook duidelijk verbeterd dankzij de opwekkende en heerlijke geuren van Intergalactic. Het was een ontspannend bad en vind Intergalactic zeker een aanrader. De kleuren, de geuren, de hele ervaring is gewoon hartstikke leuk en elke cent waard.

Lush Intergalactic ia 200 gram en kost €5,95. Je koopt hem in de webshop of in één van Lush filialen.

Ga jij wel eens in bad? Gebruik je dan iets van Lush?

18 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in