Review: Lush Love Lettuce gezichtsmasker

Toen ik laatst met m’n vriend naar Haarlem ging, bedacht ik me op het laatste moment dat ik nog vijf lege Lush potjes had. Wanneer je deze inlevert ontvang je een gratis vers gezichtsmasker naar keuze. Ik besloot dit keer voor Love Lettuce te gaan – deze klonk zeer geschikt voor mijn gezicht momenteel. Benieuwd hoe hij bevalt, lees dan verder!

Love Lettuce is één van de tien verse gezichtsmaskers die ze momenteel in het assortiment hebben. Of je nu een droge huid hebt, een vermoeide huid of juist een vette huid, voor ieder huidtype en behoefte heeft Lush een vers gezichtsmasker. Ik koos voor Love Lettuce, een masker dat je huid weer in balans brengt. Uitermate geschikt voor de gemengde huid, waar lavendelolie zorgt voor hydratatie en een minder vette t-zone. Amandelolie zorgt ook voor hydratatie, Chinese klei reinigt de huid en gemalen amandelen scrubben de huid lichtjes.

Het masker heeft een aparte geur. Een geur waarbij je duidelijk de lavendel ruikt, maar ook iets ‘aards’, waarschijnlijk de klei. Het is geen overheerlijke geur, maar ik stoor me er ook niet aan.


(Arme Magda ziet eruit alsof ze schrok van de flitser)

Het masker zit in een zwart potje met draaideksel en bevat 75 gram. Hiervoor betaal je €11,65 tenzij je dus vijf lege (en schone!) verpakkingen inlevert. Je doet ongeveer 3 tot 5 keer met een potje, afhankelijk van hoe royaal je je maskers aanbrengt. Ik vind het precies een goed aantal; het masker is namelijk slechts drie weken houdbaar. Ook moet je je masker in de koelkast bewaren, erg belangrijk! Houd ‘m lekker vers dus. In de zomer is dit vooral aan te raden, niet alleen vanwege de hoge temperaturen, maar ook omdat het masker dan lekker koel aanvoelt op je gezicht.

Yep, lekker charmant goedje, maar het gaat om de werking right? De substantie is lekker stevig en papperig, en is perfect aan te brengen met gewoon je vingers. Ik breng een lekkere laag aan om m’n gezicht en laat hem 10 tot 15 minuten intrekken.

Er zit een kleine scrubkorrel (gemalen amandel?) in, waardoor de huid ook meteen lekker gescrubd wordt. Na het afspoelen voelt m’n huid ongelofelijk zacht, soepel en gehydrateerd aan. Droge plekjes zijn verdwenen, de T-zone glimt minder en de algehele teint lijkt iets beter te zijn. M’n huid krijgt van dit masker een flinke oppepper, ideaal! Ik zal ‘m zeker opnieuw halen/aanschaffen in de toekomst.

Lush Love Lettuce bevat 75 gram en kost €11,65. Je koopt ‘m in één van de Lush winkels of online.

Heb jij wel eens een vers gezichtsmasker van Lush geprobeerd?

13 REACTIES

  1. Klinkt als een fijn masker! Ik heb ook wel eens een masker van Lush geprobeerd, helaas kon ik deze na een week al weggooien omdat hij niet meer goed was. Ook al had ik ‘m netjes in de koelkast bewaard. Jammer, want hij was ontzettend fijn! :-(

  2. Wat een goede deal, vijf voor een. Die zal ik onthouden. :-) Het maakt niet uit hoe je er uit ziet met die masker het gaat idd om de werking. ;-) Het klinkt fijn deze masker en ook netjes kwa prijs.

  3. Die maskers lijken mij ook zo fijn. Volgens mij heb ik de verpakking van mijn lemony flutter weggegooid… volgende keer onthouden dus!

  4. Deze klinkt ontzettend fijn op de geur na, maar dat zou ik ook voor lief nemen. Het gaat om de werking. Goeie actie van Lush is dit trouwens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in