Review: Lush Magic Bath Bomb

Toen er laatst werd aankondigt dat er een jelly te koop zou zijn in de Lush Kitchen, wist ik dat ik moest bestellen. Ik ben dol op de jellies van Lush, en ik wil ze allemaal hebben. Ik besloot met een paar andere dames mee te bestellen, om zo de verzendkosten te delen. Uiteindelijk rekende ik niet alleen de Magic Jelly af, ook de Magic Bath Bomb besloot ik erbij te bestellen. En vandaag laat ik hem aan je zien!

Magic Bath Bomb heeft een hexagon vorm, en is qua gewicht best zwaar. Qua grootte is ook hij wat groter dan de gemiddelde bruisbal. Hij is geheel blauw aan de buitenkant en heeft een frisse, munt-achtige en aardse geur. Een beetje een mix tussen Dirty Springwash en Supertramp douchegel. Een heerlijke, unieke geurcombinatie die zowel verfrissend als relaxend is. Ik wou dat ik er meer had gekocht! Als deze in het vaste assortiment had gezeten, had ik ’t wel geweten.

Klik op het beeld om het filmpje te laten afspelen. Klik hier als je niets kan zien.


De Bath Bomb bruist niet heel snel, dus je kunt lekker lang genieten van de show. Je zult denken dat hij voornamelijk blauw is door de buitenkant, maar schijn bedriegt – er komt ook paars uit! De paarse kleur zakt naar de bodem van het bad, waardoor je twee lagen krijgt. Heel gaaf! Op ’t einde komt er een peterselie takje tevoorschijn die op het wateroppervlakte drijft. Het water is onderin donkerpaars, en bovenin heel helder blauw.

De pepermuntolie in de Bath Bomb is duidelijk aanwezig en maakt dit een heerlijke frisse geur. Tegelijkertijd ruik je de marjolein ook heel sterk, wat zorgt voor een kruidige geur. Verder zit er een beetje rozengeur in wat de algehele geur warm maakt. Al met al een heerlijke geurcombinatie, en ik ben blij dat mijn Magic Jelly ook exact zo ruikt. Nu nog een douchegel met deze geur!

Door de aanwezige oliën voelt m’n huid na afloop lekker zacht aan. De pepermuntolie zorgde voor een frisse geur waardoor m’n humeur direct verbeterde. Ik kon heerlijk ontspannen met deze Bath Bomb. Balen dat ik niet meer heb ingeslagen, maar de volgende keer dat hij te koop is in de Kitchen, sla ik mijn slag!

11 REACTIES

  1. Geweldig, al die kleuren die vrijkomen! En lekker fris, die pepermuntolie samen met de marjolein.. Hoe krijg ik een bad in mijn huis, lijkt mij alleen al tof voor die bathbombs!

  2. Een bruisbal met een geur waarvan je humeur direct verbeterde. Kan iemand ff een kilo van deze bruisballen mijn kant opsturen want mijn humeur kan wel een opkikker gebruiken ;-) wat een vre-se-lijk-e dag was dit, maar gelukkig is het nu weekend en lees ik deze review. Daar word ik een stuk vrolijker van! Fijn weekend X

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in