Review: Lush Monster’s Ball Bath Bomb

Hoe kouder het buiten is, hoe vaker ik in bad ga. En laat Lush nou net een hoop nieuwe bath bombs hebben! Ik dook van de week lekker in bad met Monster’s Ball. Deze is van de Halloween collectie en zorgt voor een griezelig lekker bad! Kijk je mee?

Monster’s Ball Bath Bomb kost €5,95 en is onderdeel van de Halloween 2016 collectie. Hij bevat limoen en neroli, maar er zit ook cacaoboter in. Om precies te zijn is dit het oogje van het monster, maar ook in het midden van de bath bomb! Deze is erg zacht en smelt langzaam in het warme water. Monster’s Ball heeft dezelfde geur als Calacas douchegel. Opwekkend, zoet en bovenal een typische Lush-geur. Gewoon heerlijk.

Klik op het filmpje om hem te bekijken. Klik hier als je hem niet kunt bekijken.

Monster’s Ball begint eerst roze te spuwen, daarna komt er paars en blauw bij. Prachtige kleuren die er met z’n allen voor zorgen dat het een magisch kleurenspektakel wordt! Paars overheerst in deze bath bomb, dus het water kleurt ook paars. Een erg mooi gezicht, dan niet al te spreken over de heerlijke, fruitige geur in de badkamer!

Ik vind het een heerlijke bath bomb; de kleuren waren prachtig en de geur is heerlijk. Met recht een feestje in de badkamer! Zolang hij nog te koop is, zou ik hem zeker uitproberen.

Lush Moster’s Ball Bath Bomb kost €5,95 is te koop bij Lush.

Heb jij al iets van de Halloween collectie gekocht?

13 REACTIES

  1. Ik vind de bath bombs van Lush echt heerlijk! Ook deze bath bomb ziet er prachtig uit in bad. Wat een mooi kleurenspektakel. Als ik een bestelling doe bij Lush, dan gooi ik deze zeker in mijn winkelmandje.

  2. Aah hij klinkt geweldig! Ik heb hem de vorige keer laten liggen, maar misschien als ik hem spot neem ik hem alsnog mee. Ik ga trouwens ook heel vaak in bad als het kouder wordt, haha.

  3. Ohhh, wat ben ik jaloers op jou! Een bad..! Ik snak al jaren naar een bad, maar het blijft een droom ben ik bang…Het lijkt me heerlijk om de winkel van Lush leeg te roven en urenlang in het bruisende badwater te liggen waar het water een ander kleurtje krijgt. Deze bath bomb lijkt me heerlijk! Zowel qua kleurenspektakel als geur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in