Review: Lush Phoenix Rising Bath Ballistic

Ik vond het weer hoog tijd om eens in bad te duiken met Lush, en dat besloot ik met Phoenix Rising te doen. Hoewel ik niet zo erg van kaneelgeur houd, wilde ik hem toch graag proberen. Ik had er al veel goeds over gehoord, en ook schijnt hij heel mooi te zijn in het water! Lees verder naar m’n bevindingen.

Deze mooie bruisbal kost €4,95 en weegt 100 gram. De geur is kruidig – je ruikt kaneel en sinaasappel. Het is een echte winterse geur, dus perfect voor deze tijd van het jaar. Hij bevat veel goede ingrediënten, zoals bergamotolie, sheaboter, jojoba-olie, cacaoboter, en nog wat meer oliën.

Als ik de bruisbal in het warme water leg, bruist hij niet direct. Hij dobbert wat op de oppervlakte en begint vervolgens lichtelijk te bruisen. Na een minuut kleurt het water steeds rozer, en begint hij steeds meer te bruisen. Er komt me een flinke, zoete kaneelgeur tegemoet.. die ik verrassend genoeg erg lekker vind! Ik krijg het al helemaal warm als ik de geur ruik.

Na een paar minuten zie je dat er een groene binnenkant in de bruisbal zit! Inmiddels is het badwater helemaal roze/paars gekleurd, en ruikt de hele badkamer naar kaneel.

In tegenstelling tot een aantal andere bruisballen van Lush, liet hij geen aanslag achter in m’n bad. Ik hoefde het bad alleen maar een beetje na te spoelen met koud water, en hij was weer schoon. Mijn huid voelde enorm zacht aan na het badderen, iets wat ik nog nooit eerder had meegemaakt met de bruisballen van Lush! Ook rook hij lichtelijk naar kaneel. Ik vond het echt een heerlijke baddersessie en wil deze zeker nog eens opnieuw aanschaffen.

Lush Phoenix Rising Bath Ballistic kost €4,95. Je koopt hem in de webshop of in één van de filialen.

14 REACTIES

  1. Kaneel en Sinaasappel, die combo lijkt mij vreselijk lekker ruiken. Het zijn dan ook favoriete geuren van mij. Maar wederom, super jammer dat ik geen bad heb. Ik hoop ooit echt in een huis te kunnen wonen die het wel heeft en dan kan ik de Lush bestormen en flink inslaan. xxx Lucinda

  2. Ik heb deze in de winkel aangesproken, maar leek mij ook niet zo lekker! Ik ben vorige week voor het eerst met een Lush bruisbal in bad geweest; So White. En mijn huid voelde zoooooo zacht aan! Zijn niet alle bruisballen heel verzorgend voor je huid dan? (Klein beetje in shock nu :’))

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in