Review: Lush Ups-a-Daisy Bath Bomb

De Moederdag collectie is gelanceerd sinds een paar dagen, en toevallig kreeg ik net een bestelling vanuit Engeland binnen. Daar stond de Moederdag collectie al eventjes online, aangezien Moederdag in Engeland eerder is dan in Nederland. Ups-a-Daisy is eigenlijk de enige bath bomb van deze collectie die me aansprak, hoewel ik Mum ook kocht. Ups-a-Daisy is echter een bath bomb die me sinds lange tijd niet zó aangenaam verrast heeft. Waarom? Lees maar verder.

Lush Ups-a-Daisy is onderdeel van de Moederdag collectie en kost €4,95. Hij bevat rozenhoutolie, sinaasappelolie en roos. Nu denk je waarschijnlijk dat hij erg naar rozen ruikt, maar ik vind hem juist onwijs fris en citrusachtig. De sinaasappelolie overheerst enorm, in sommige opzichten vind ik hem zelfs wat naar citroen ruiken. Zeker als hij eenmaal opgelost is in het water!

Klik op het filmpje om hem te bekijken. Klik hier als je hem niet kunt bekijken.

In bad is hij prachtig. Een waar kleurspektakel – blauw, geel, oranje, roze. Ook leuk de manier waarop de kleuren eruit ‘komen’! Hij bruist vrij langzaam, in tegenstelling tot sommige bruisballen die heel snel opgelost zijn. Het water kleurt uiteindelijk vrolijk oranje. De opwekkende geur van sinaasappelolie komt goed vrij, maar je ruikt ook de warme ondertoon van rozen. Het was een heerlijk, ontspannend bad. Ik had niet eens echt behoefte aan een bubble bar dankzij de mooie kleuren in bad! Deze bath bomb is natuurlijk extra leuk voor je moeder, maar ook een tof cadeautje voor jezelf.

Ups-a-Daisy is onderdeel van de Moederdag collectie. Hij kost €4,95. Koop dit product in de webshop of in één van de Lush winkels.

4 REACTIES

  1. OMG deze bathbomb is enorm fotogeniek, alleen daarom wil ik ‘em stiekem al! Ik ben dol op citrusgeuren dus ik denk ik deze bathbomb heerlijk zal vinden. Wordt tijd dat ik weer eens naar Lush in Utrecht ga. Ik vind het bij Lush zoveel leuker om in de winkel te kopen dan online. Hopelijk ben ik nog op tijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in