Review: Make-up Revolution No Photos Please palette

Een nieuw oogschaduw palette is als een nieuw paar schoenen: altijd welkom. Ook al heb je zwarte pumps in de kast staan, die zwarte pumps in de etalage zijn toch nét even anders. Zo werkt dat ook met oogschaduw! Daarom besloot ik dit palette van Make-up Revolution gewoon mee te nemen. En als jij zodra de swatches hebt gezien, wil je hem ook. Wedden?

Ik zag dit palette bij Kruidvat liggen en was erg verrast. Ik had al goede ervaringen met de Make-up Revolution blushes, maar ook met de Goddess of Love highlighter. Hij kostte slechts €6,99 dus de keuze was snel gemaakt. Bovendien zit er een gratis mini primer bij, altijd leuk!

Het palette wordt geleverd in een kartonnen doosje. De bovenkant van het palette is heel gaaf. Ik weet niet hoe het heet, maar als je hem beweegt, zie je opeens een afbeelding verschijnen. In dit geval zie je een kus-mondje verschijnen en de kleur van de tekst verandert! Heel cool. Ik vergeet bijna dat ik ‘m kocht vanwege de inhoud.

In het palette vind je, zoals gewoonlijk, een spiegel en een dubbelzijdige sponsapplicator. Handig, maar ik gebruik het beide niet. Er zitten tien oogschaduws in het No Photos Please palette. Ze hebben allemaal een naam, dit vind ik echt een pluspunt! Er zitten twee lichte kleuren in, de rest is donker. Alle kleuren bevatten shimmers, geen één is matte dus. Op naar de swatches!

Holy shit. Die pigmentatie, jongens. Ik ben er gewoon stil van. Dit lijken wel oogschaduws van Morphe of MAC! Alle swatches zijn gemaakt met één veeg en zonder primer. Wat een kleur komt er vanaf! De structuur van de oogschaduws zijn erg zacht, hierdoor zijn ze wel geneigd wat te brokkelen. Maar, hallo. Die pigmentatie. ?!!?!?!?!?!!!!?

Ik vergeet door de shock bijna dat er nog een primer bij zit. Een kleintje van 3,5ml. Er zit een ‘harige’ applicator bij, zoals bij een lipgloss. De kleur van de primer is metallic roze met een witte glans. Ik had liever een huidkleurige gehad, maar wie weet hoe hij uitpakt op de huid.

Omdat de pigmentatie van de oogschaduws al zo intens is, voegt de primer niet veel toe aan waarde. Ik heb hem bij een ander oogschaduw palette getest, eentje met een mindere pigmentatie oogschaduw, en daar zag ik niet heel veel verschil. De primer zou ik niet snel gebruiken dus.

Ik gebruikte Discrete op het bewegend ooglid, My Moment in de crease en een beetje No Comment in de buitenkant van m’n creas, voor meer diepte. Lights bracht ik heel lichtjes aan op het wenkbrauwbot en in m’n binnenste ooghoek voor wat highlighting. Onder m’n oog heb ik Adoration aangebracht.

Deze look is slechts één van de zoveel looks die je met dit palette kunt maken. Nu ik de swatches weer zie, kriebelt het meteen om een look met de donkergroene Jealous of Success te maken. Of wat dacht je van Back Exit? Zo zwart als roet, dat zie je amper bij budgetproof oogschaduws. Ook de donkerblauwe Publist vind ik erg mooi. De twee lichte kleuren hebben allebei een andere kleur ondertoon, waardoor je altijd wel één van de twee kunt gebruiken. Kortom, een zeer geslaagd palette die ik je absoluut aanraad!

Make-up Revolution No Photos Please palette kost €6,99. Wellicht vind je dit palette nog bij Kruidvat, anders kun je hem online kopen bij voorbeeld Make-up Musthaves (€6,99) en Beauty88 (€4,99).

Met welke kleuren uit dit palette zou jij een look maken?

11 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in