Review: Make-up Store producten ♥ eyeshadow, concealer & lipliner

Bij mijn cursus visagie wordt er gewerkt met de producten van Make-up Store. Een professioneel merk, die voorheen een eigen winkel in Amsterdam had, maar sinds een tijd alweer weg uit Nederland is. Goed nieuws voor de liefhebbers van dit merk: The College (waar ik mijn cursus visagie volg) gaat producten van Make-up Store verkopen! Het is nog niet zeker of zij dit via een webshop of in een fysieke winkel gaan doen, dus nog even geduld :wink: Wij cursisten hebben de mogelijkheid om alvast wat producten te kunnen kopen tijdens onze cursus, dus dat deed ik dan maar al te graag!

Ik review voor jullie de microshadow in de kleur Pink Frost, lipliner in de kleur Russian Bordeaux, en de Blue concealer.

Make-up Store Microshadow ♥ Pink Frost – 3,5 gram / €15,95
Ik begin met deze prachtige oogschaduw, die ik eigenlijk als highlighter gebruik! Het is de kleur Pink Frost, een gebroken wit met parelmoer glans erover. Een kleur zoals ik nog nooit eerder heb gezien, hij is prachtig! Ik gebruikte hem vaak tijdens de lessen bij m’n modellen, dus uiteindelijk besloot ik hem zelf aan te schaffen.

De oogschaduw zit in een ronde verpakking, met klikdop. Op de achterkant staat allerlei informatie, van inhoud (3,5 gram) tot ingrediënten.

De structuur van de oogschaduw is zijdezacht, zonder fall out te hebben. Dat is iets wat ik vaak bij goedkopere merken ervaar – een zachte, poederige structuur, maar die ook snel brokkelt en dus fall out veroorzaakt. Deze is precies goed qua structuur – hij is ook heel makkelijk te blenden op het oog. En natuurlijk de pigmentatie, die is super! Eén veeg zorgt al voor voldoende kleur, en dan hoef ik niet eens een primer te gebruiken.

Ik heb hem hierboven gebruikt onder m’n wenkbrauwen, in m’n binnenste ooghoek, en ik gebruik hem ook vaak heel licht op m’n jukbeenderen. De parelmoerglans is prachtig in het licht, het is een kleur die bij elke huidskleur goed staat. Niet alleen voor op de ogen is hij dus mooi, ook voor op de rest van het gezicht! Een multifunctioneel product dus, een must have voor in iedere stash.

Make-up Store Cover All ♥ Blue – 4,5 gram / €15,95
Tijd voor de concealer! Ook weer zo’n product waar ik tijdens de lessen verliefd op ben geworden. Een wat kleiner potje, ook weer met een klikdop, en de chique zwarte verpakking. Het is de kleur ‘blue’ – want blauw is de kleur die deze concealer het beste verbergt. Dat maakt deze creamy concealer ideaal voor onder het oog! Zelfs al heb je géén wallen, of zie je er niet uit alsof je 40 uur niet hebt geslapen – deze concealer staat áltijd goed. Bij m’n lessen vond ik concealer onder het oog van mijn model niet nodig, totdat de visagiste zei: “Doe maar gewoon!” en wauw, ookal was het niet eens nodig, het maakte het geheel zo mooi af!

Deze creamy concealer kun je aanbrengen met een concealerkwast, maar ook je vinger leent zich hier perfect voor uit. De concealer heeft maar een klein beetje (lichaams)warmte nodig om lichtelijk te smelten, hierdoor dep je hem makkelijk op de huid aan. Door de wrijving tussen vinger en huid, versmelt de concealer mooi en egaal met de dunne huid onder het oog. Het resultaat: een egale, frisse oogopslag!

Doordat de huid onder je oog heel dun is, zie je aderen snel door de huid heen. Ook bij mij, op de linkerfoto, zie je dat het wat blauwig is. De concealer doet dit als sneeuw voor de zon verdwijnen! Ook blijft de concealer de hele dag op z’n plek zitten, ik hoef hem geen één keer bij te werken. Ik gebruik hem ook vaak voor rode plekjes in m’n gezicht, of andere oneffenheden. Gevalletje “ik kan niet meer zonder!” :wink:

Make-up Store Lippencil ♥ Russian Bordeaux – 1,14 gram / €13,95
Tot slot dit prachtige lippotlood. Ik gebruik de laatste tijd steeds vaker lippotloden om m’n hele lippen in te kleuren. Het blijft veel langer en mooier zitten dan een lipstick! Die glijdt bij mij al snel alle kanten op, en lippotloden overleven toch wat makkelijk maaltijden. (Handig als je een vreetzak bent, zoals ik)

Het lippotlood komt in een zwart doosje, en het potlood zelf is mooi vormgegeven. Aan de onderkant zie je de kleur, in dit geval een matte dieprode, neigend naar paars (dus bordeaux) kleurtje. Een zeer trendy kleur op het moment, niet alleen zie je het in kleding terug, maar ook in make-up!

Voordat je hem aanbrengt scrub je je lippen natuurlijk goed, dit kan al met een tandenborstel, of -als je net zo’n fan bent van Lush zoals ik- dan gebruik je een Lush lipscrub. Je zou denken, omdat hij matte is, dat hij stroef aan voelt op de lippen, maar niets is minder waar! Hij glijdt over de lippen en je merkt direct hoe romig en zacht het potlood is. Met het puntje teken je strak langs de liplijnen.

Conclusie, wederom: een top product! Wil ik absoluut nog aanschaffen in meerdere kleuren. De langdurigheid is top, de kleur en pigmentatie is intens, ze overleven makkelijk een maaltijd, en gaan niet bloeden/stainen/uitlopen. Je lippen voelen wel wat stroef aan, maar dit verhelp je makkelijk door voorzichtig een lipbalsem aan te brengen.

Natuurlijk kende ik de producten al een beetje voordat ik ze kocht, hopelijk heb ik jou ook weten te overtuigen van dit merk! Professionele kwaliteit, een ruim assortiment, en de prijzen liggen niet eens zo hoog (ze zijn goedkoper dan MAC, bijvoorbeeld). Ik weet zeker dat ik nog veel meer ga kopen van dit merk! :inlove:

Ken jij dit merk nog? Heb je er ooit iets van gekocht?

16 REACTIES

  1. Stuk voor stuk producten waar je gek op bent zie ik al wel. Dat lippotlood is trouwens geweldig en staat je erg goed. Ik heb zelf nog niks van dit merk, maar ben wel altijd benieuwd geweest. xxx Lucinda

  2. Die concealer!! Ik heb net zoals jou erg veel last van blauwe aderen rond mijn ogen. Het lijkt vaak alsof ik klappen heb gehad op mn gezicht. Met de concealer zag je er helemaal niks van, zo mooi!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in