Review ♥ Make-up Studio Eye Definer

In de Beautybox van December zat een product van Make-up Studio, een Eye Definer. Een zwart potlood waarmee je zowel je waterlijn kunt kleuren, een lijntje boven je ogen kunt zetten of smokey eyes mee kunt maken. Het is mijn eerste product van Make-up Studio, maar ik had er al veel goede dingen over gehoord! Dit potlood kost maar liefst € 13,90, dus de verwachtingen waren hoog. Kijk je mee?

Klik verder voor de rest van de review!

Verpakking
Dit potlood heeft een simpel uiterlijk. Het is een zwart potlood, met gouden opdruk. De dop is vrij lang en je moet het potlood uitdraaien. Aan de onderkant van het potlood zit een puntenslijpertje. Dit vind ik geen vereiste, maar is wel heel handig! Het puntenslijpertje bevat alleen geen metaal, het is enkel plastic, dus echt ‘scherp’ slijpen doet ‘ie niet. Er zit 0.28 gram aan product in, en hij is 36 maanden goed. De kleur is overigens black.

Structuur
Het potlood is vrij romig, zodat je hem makkelijk kunt smudgen. Het potlood geeft ook erg veel pigment af, hij is cht intens zwart! Als ik hem aanbreng op m’n waterlijn, geeft hij meteen 100% kleur af. Dat doen niet veel oogpotloden, de enige (die ik ken) die dat doen zijn de Jumbo Pencils van NYX! Ook op je ooglid geeft hij veel kleur af en glijdt hij makkelijk over de huid heen. Wat een toppertje dit! :$


Op de waterlijn gebruikt (let niet op m’n mascara, ik was die dag een vreselijke mascara aan het testen)


Als eyeliner gebruikt

Langdurigheid
Het potlood blijft lang zitten, vrijwel de hele dag! Hij loopt niet uit, gaat niet vlekken en droogt snel op.

Conclusie
Wat een fijn product, deze gaat in m’n “dagelijkse make-up bakje”! Hij doet precies wat ‘ie moet doen. Ik heb al veel oogpotloden geprobeerd, maar veel (vooral budgetproof) oogpotloden geven niet veel kleur af op je waterlijn, óf blijft maar een uurtje zitten.

Informatie
Prijs: € 13,90
Inhoud: 0.28 gram
Verkrijgbaar: Een Make-up Studio winkel in Amsterdam, Amersfoort, Amstelveen, Eindhoven of Den Haag. Kijk hier voor de adressen.
Pluspunten: Intens zwart, veel pigmentatie, blijft hele dag zitten, loopt niet uit, brengt fijn aan, droogt snel.
Minpunten: Prijs is niet budgetproof, verkrijgbaarheid.
Belangrijk om te weten:

Wat is voor jou het ideale oogpotlood? En wat vind je van deze?

8 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in